Catte

Tillbaka i Stockholm efter en helg i Karlshamn! Världens bästa vänner väntade på mig i fredags, med tårta och sång! Underbara människor. Känns hemskt att jag har lämnat dem för en annan stad..

Dock har denna helgen varit väldigt lugn, om man jämnför med många andra gånger jag åker hem. Denna gången fokuserade jag mycket på att träffa familj. Ingen behöver ta illa upp för att jag inte hörde av mig eller så.. Jag kände helt enkelt att släkt och familj behövde mycket av min uppmärksamhet!

Puss

trrött

jag är så jävlar trött idag. helt sjukt. Måste vila upp mig för imorgon är det min födelsedag och då är det fullt ös som gäller!!

yeey

Jag har senaste tiden insett hur lite jag egentligen har att klaga på! Visst jag är ingen perfekt modell på 50 kg med ständigt brunbränd hy och ett leende som bländar och slår omkull de flesta. Men vemfan ser ut så egentligen..
Jag vet inte om det har med ålder att göra. Att man liksom växer i sigsjälv. Det kan ta tid det där, men det får det göra.Jag tror att alla bara behöver ta sig lite tid för att växa klart. Se de småmissarna som skönhetsfel, inse att man är vacker och duger precis som man är. Idag ställde jag mig framför spegeln. Såg en jävlar massa fel, men sen tittade jag med andra ögon och fyfan vad jag är snygg. Perfekt hy, fina blåa ögon, en nätt liten näsa som inte gör så mycket väsen av sig och nu (efter en liten korrigering med tågräls) en fin och rak tandrad. Sen behöver vi inte kolla vad som finns nedanför hakan riktigt ännu! haha Men nu har jag iallafall börjat passa in i en del av migsjälv.

Jag vill inte låta som nån jävlar livscoach, men det hjälper fan. Det är svårt i början, det är mycket enklare att erkänna fel. vi svenskar får absoluuut inte för allt i hela världen erkänna att vi tycker att vi själva ser bra ut. Herrejävlar vad massa prat det blir då. men kom igen. Det finns inget vackrare än du själv som har växt klart! Blunda och kolla med andra ögat!

måndag

Egentligen min lediga dag idag, men eftersom jag åker till Blekinge på fredag och tar ledigt lördag så har jag varit på salongen hela dagen.  Så jag har inte hunnit med något vettigt alls, som man egentligen har lediga dagar till. Nästa vecka blir det inte heller något, eftersom jag kommer att vara i Blekinge fram till nästa måndag kväll(Åker hem på fredag)! Boka in detta i era kalendrar allihop! För ni kommer inte undan mig!

Jag kan dock inte säga att det gjorde så mycket att slippa vara hemma och göra alla "vettiga" saker. För när jag kom hem var tvätten tvättad och nygrillat stod på bordet. Min sambo är allt bra han, han vet vad som gäller när det kommer till mannen och kvinnans roll i samhället ;) haha


Man får ingenting gratis här i livet, men det behöver inte vara så jävlar dyrt att få det man vill!

Okej att jag ibland kan vara lite väl nonchalant och ta livet lite väl lätt, men fyfan vad jag älskar migsjälv för att jag är så lugn, men endå alltid tror på att det kommer lösa sig! Kära vänner, jag har sagt det förr och jag säger det igen! ALLT KOMMER LÖSA SIG! Om man bara tror och vill så löser sig allt. Visst, man måste alltid hjälpa lösningen en bit på vägen, den kommer inte göra allting själv. Men tro alltid på det du gör och ge inte upp. Man får ingenting gratis här i livet, men det behöver inte vara så jävlar dyrt att få det man vill!


hejdå

Jaha, precis som jag visste så klättrar jag på väggarna nu! Det var skönt att vara ensam.. Första timmen. Nu är vi inne på typ.. 5te eller nått. Snart kommer iallafall baby hem från hockey och öl. Då får jag och chokladen äntligen sällskap! Dock har jag gjort migsjälv stolt ikväll. Det finns godis över. Det händer inte så ofta, typ aldrig!

Nu ska jag kolla vidare på p.s I love you och invänta mitt sällskap!

trevlig söndagnatt!


awsome

Ja, då var min underbara vecka över. Hela veckan har hållt en fantastisk standard och jag har lovat migsjälv att detta ska hålla i sig! Det har varit fullsmockat med jobb, Maria Nila event, utång, Johnossi och karuseller på gröna lund, fika med nygamla bekanta, haft min all time bästis på dagsbesök, träning och jävligt bra kvällar med Johan! Jag har kläckts igen från mitt skal! I'm back on track!
Grymma Joakim Roos /eventets huvudperson!) och skitsnygga Emma!Awsome!överlyckliga på Gröna Lund!


vecka

Jag skriver alltid en to do lista i början av veckan! Detta känns så mycket bättre att göra alla tråkiga jävlar måste saker om man får stryka dem och se dem försvinna! Iallafall, så skrev jag  början av veckan att jag skulle ha jävligt kul!( Känns som om jag har varit i ide de senaste månaderna. ) Och jag har verkligen lyckats! Fyfan vilken jävlar rolig vecka det har varit! Har träffat så mycket roliga människor och bara haft det bra! Berättar mer senare!


hej igen!

Kollade nyss igenom gamla inlägg. Det är fan jävligt nice att ha en blogg endå. För det mesta bryr jag mig inte om den, men nu när jag fick en liten kick så får jag sätta fart!

Jag har blivit så jävlar bra på att gymma! eller aa, iallafall att ta mig till gymmet. Har tillochmed sprungit en mil två gånger. Det trodde jag aldrig skulle hända igen i hela mitt liv. Sen hade jag en personlig tränare förra veckan som la upp ett program så jag kan träna min rygg. Jag hade framsjunkna axlar och var svankig. Tack för den. Men nu ska det iallafall ordnas till. Denna trötta gamla kropp ska bli bättre än någonsin förr.

Imorgonbitti får dock gymmet klara sig utan mig. För ikväll ska jag dricka vin i solen med Natta! Jag behöver min sovmorgon!

blahablaha

Då var resa mot Karlshamn bokad. Nästa fredag lyfter planet. Då ska vi fira och skåla för jag ,mor och farmor fyller år. jag tänker endast och endast önska mig pengar för den som undrar! Jag är för tillfället inne i en väldig kontrollhärva när det gäller pengar! jag vill ha koll! jag är livrädd för att spendera för mycket. För tillfället har jag hellre ett fyllt sparkonto än en full garderob. Sorligt, men sant. Som kvinna trodde jaga aldrig att jag skulle erkänna det. Nu för tiden ska vi ju helst skita i att äta för att ha råd med de dääääär skorna. Visst, så känner jag med. Men inte nu! Vill bara bli rik och trygg. Det är fan inte kul att spendera pengar när det gör ont. Ska man spendera pengar så ska hjärtat må bra och det ska pirra. Jag väntar på mitt pirr, men tills dess får jag ha ont i hjärtat en stund.

Emelie<3

Idag gråter jag! Det var längesen nu! Man tillåter sig nog idag. Det är fan med att det skulle bli såhär. Saknar dig min älskade vän!

hej igen

jaha, när jag hade kommit i skönt sommarmood så kommer helt plötsligt snö(??????????????????????????????????????????) Det var inte mycket, men det var tillräckligt för att det skulle kännas jobbigt och tungt i hjärtat! Speciellt med tanke på att jag har planterat blommor på vår balkong! troligen kommer de små stackarna aldrig få se solljuset. Sorligt. Min huslighet är inte på topp just nu. ( inte för att jag kan råda över vädret, men nått kunde jag väl gjort för att rädda de små rackarna!

på tal om huslighet. Johans syster har bott hos oss i två dar. Jag ville självklart visa mig som en god hemmafru och flickvän åt hennes käre bror, min pojkvän. Dock lyckades jag bränna mina pizzabullar jag lagade. Jag lovar att man hade kunnat döda någon med dem.. Dagen efter skulle jag putsa våra speglar så det såg fräscht ut, då tar jag cillit bang, FÖR ANDRA GÅNGEN!!!!!, och hela spegeln blir kaos.. Ulrika sa att hon inte hade några förutfattade meningar om min house wife status... yeah right..

Hej igen, längesen!

Jaha, här sitter jag och äter choklad. Min kära sambo är och tränar. Idag har jag varit runt i massa inredningsbutiker. Jäävligt svårt att hålla fingrar och pengar i styr, men jag höll mig. Förutom födelsedags present till min kära mor som fyller år om en månad! Sen när är jag ute i god tid?

Nej, nu ska jag fortsätta i samma spår som resten av dagen. Jag ska bara ta det lugnt och slappna av! Imorgon kör vi igång igen! Då är det träning och jobb som gäller!

Jag sprang förresten en mil i torsdags! Jag är sjukt stolt över migsjälv! Att jag sen var halvt död i två dagar efter, det räknas inte! Jag bestämde mig för att klara den där jävlar milen och det gjorde jag med!! Fan vad jag är bra!RSS 2.0