LUSHLYX

Eftersom nedräkningen mot flytten har börjat, så tänkte jag unna mig en sista stund i badkaret. Jag kommer att sakna att inte ha något badkar. Det är ju helt fantastiskt att få ligga och känna hur hela kroppen slappnar av. Sätta på ett avsnitt idol (Hejja Karlshamnstjejen!) och bara koppla av. Det behövde jag och kände att det var en bra avslutning på en ännu bättre dag. Gått riktigt bra på jobbet!!

För att piffa till badet så gick jag till Lush (BÄST!) och köpte en badbomd, space girl, ger den 4/5 toast på badbombsskalan. Vet inte riktigt vad den gjorde för nytta, men doftade otroligt och vattnet såg ut som rymden. Det glittrade tillochmed, Spaceat va? haha
Fick även ett prov på en kroppspeeling, sexy någonting hette den. Vetifan om jag blev så där värst sexig. Kanske för att jag har genomgått hela denna proseduren och inser att jag inte har någon bodylotion hemma.... Bye bye huden som kunde varit sexig..
                            tycker egentligen det är så jävlar fult att bara slänga in bilderna sådär, men då jag inte är mer teknisk än så, så får det vara jävlar fult.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0