Rensar ut skit.

I måndags började jag någonting som förhoppningsvis (men troligtvis inte) kommer att förändra mitt liv! Detta innebär även att jag har gått hungrig sedan dess och kommer att göra i en vecka till!
Jag har nämnligen, efter många månaders eftertanke, bestämt för att genomgå en detoxkur. Vilket innebär att man utesluter alla konstgjorda ämnen, ingen kaffe, ingen alkohol, inget socker, salt. Utan bara så naturliga råvaror som möjligt för att rensa ut kroppen! Detta kommer, enligt mängder av hemsidor, att ge en liten viktminskning, bättre sömn, bättre mage, bättre imunförsvar, man kommer bli piggare och få mer lyster! Jo man tackar, jag ska bara svälta migsjälv först! Men det får det vara värt. Man vet aldrig om det fungerar förens man har provat! och det första dagarna är ju alltid värst!

Dock känns min mage mer svullen än någonsin! Vad är detta för bakslag, det är ju meningen att maghelvetet ska tyna bort så min smala, välformade mage som ligger där bakom och gror kan få träda fram. Aja, jag har hittat en ny kärlek i livet iallafall, oliver <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0