Början

Idag tog jag mig äntligen tid, energi och pengar för att gå och få massage! Vafan gör man inte sånt oftare för? På 22 år tror jag att jag har unnat mig massage eller liknande 5 gånger. Det är ju fruktansvärt att jag inte prioriterar min kropp bättre än så! Så från och med nu ska jag skämma bort migsjälv med något varje månad. Massage, manikyr, pedikyr. Någonting! Jag jobbar som frisör och de senaste månaderna har jag inte ens klippt mig. Bra Catrine! Nej, nu är det höst och då tycker jag att man ska lägga lite extra krut på saker som får en att må bra!

Jag har i ochförsig gjort det hela året. Förra året var ett skitår, men 2012 har levererat! Jag har varit i London och New York. Jag har kommit igång ordentligt med träningen och tappat 6 kg. Jag har unnat migsjälv en ny garderob. Jag hade en fantastisk semester med Falsterbo, Östersjö, Plattan, Malmö/köpenhanm, firade pappas 50 årsdag med fest, dans och nattbad, träffat alla underbara människor jag har i mitt liv!
Fan, måste svära lite, va bra mitt år har varit! Och ja.. jag hade ju inte tänkt stanna här. Fortsätta träna för det mår jag jävligt bra av! Få upp mina älskade föräldrar och syster på besök. Åka till Karlshamn med jämna mellanrum. Ta en resa i november. Unna migsjälv vardagslyx varje månad! Ser fram emot livet och vad det har att erbjuda. Man skapar sin egna lycka kära vänner! Det är ingen annan än Du som kan leva ditt liv. Vad du än vill åstakomma eller ändra på så är det Du som bär ansvaret för att det händer! Glöm aldrig det! Så om du sitter och funderar på någonting du borde, vill, inte vågar, inte orkar göra. GÖR DET BARA och nu. För jag lovar dig att du kommer tacka digsjälv efteråt. Börja från början, börja nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0