hallo

Tänk vad lite sol och värme gör för mänskligheten. Alla sprudlar och är glada. Även om det är segt att ta sig upp när klockan ringer så är ändå allt lite lättare med solsken. Imorgon ska jag ge mig ut på en morgonpromenad. En jävlar förkylning har satt sig i snoken så det blir inget gym. Fan vad jag tjatar om mitt jävlar gym, träing, kropp och kilon hela tiden. Okej, jag är sprudlande, men samtidigt stör jag mig något fruktansvärt på migsjälv. Jag är så fixerad vid att gå ner, i hjärnan, men jag gör ingenting drastiskt för att bli av med dom där kilona, rent kroppsligt. Kanske dags att snacka mindre och agera mer. Låter som en bra ide..


Jaja, roligare än såhär blir det inte idag.

jaha

väntar på ett samtal som aldrig kommer. Jag och mitt finsminkade lilla nyna skiter i vilket och kollar Van the man istället för utgång..

<3

Tänker på min vän Veronica! Det är orättvist att en så fin männsika ska ha sådan otur!

Mamma och pappa ! <3

Nu i helgen var mina föräldrar här, finaste underbaraste bästa mamma och pappa! Inte undra på att jag blev en så fantastisk jävlar människa som jag faktiskt är ( även om jag fortfarande inte källsorterar, ops.. ) Iallafall så var det helt underbart att ha dem här. Man inser inte hur mycket man saknar dem förens de har kommit och sen ska åka igen. Känner fortfarande seperationsångest från dem. Men snart får jag träffa dem igen, för den 10 mars kommer jag till Karlshamn för en dag eller två. Då vill jag träffa alla som jag saknar. Ibland undrar man varför man lämnar så många fantastiska människor. Men de finns ju alltid kvar!

efter hot..

ja, kände att det var dags att uppdatera efter ett mindre hot.

Jag lever och har det bra. Har fått tillbaka min man efter en helg av frånvaro, till helgen får jag hit mina älskade föräldrar och det börjar nog fan ( okej, jag är jävligt optimistisk ) bli vår.

Eftersom vädret blir vackrare och bättre så försäker även jag bli en bättre människa. En av mina kunder har ofrivilligt frivilligt tagit sig an mig. Han kommer var 4de vecka och mellan varje klippning så får jag ett uppdrag att utföra, just för att bli en bättre människa. Förra gången var det att jag skulle gå mellan centralen och mitt jobb istället för att ta tunnelbanan ( gå=9 min tunnelbana=7 min...) Detta var en baggis och jag har skött mig jävligt bra på denna punkten. Från och med idag och tills nästa gång så ska jag börja källsortera. Ja, ja döda mig inte. Alla källsorterar, jag har inte riktigt fattat den grejen ännu, men tydligen var det väldigt viktigt. Vad gör man inte för att bli en bättre människa??

Nejmen ärligt, jag tränger mig i folkmassan på tunnelbanan, jag spottar ut tuggummi på gatan, använder diskmaskin lite för ivrigt och duschar gärna alldeles för varmt och länge, men vem fan gör inte det?

OCH ska tilläggas i lördags gick jag och 3 vänner runt i 4 timmar och delade ut kläder till hemlösa. En underbar upplevelse! Det var fantastiskt att se deras ansikten lysa upp när de fick välja en ny filt eller mössa. Den känslan kan inte betalas i pengar eller materiella ting!!!

I måndags tog jag hand om min kära hönsmamma, lilla Vivvi, som alltid tar så väl hand om mig har hamnat i en situation där hon behöver en hjälpande hand. Vilket jag mer än gärna gör , då hon alltid alltid finns där för mig!


min helg

RSS 2.0