Jahaja

Nu drar jag och jobbar till kl 22, på hemköp.
Slänger en tanke till Karlskrona där älskling opereras! <3


Varför kan jag inte hitta skor som inte spräcker min budget..


Inside/outside

Har varit en runda i staden Karlshamn, traskat runt och underhållits av den charmerande omgivningen som denna vackar stad erbjuder. När man gå där och traskar blir det lätt att man tänker på saker och inser saker. Det Karlshamn har fått mig att inse idag är:
- Varför jag aldrig använder jeans längre.
- Varför jag varje måndag säger till mig själv att jag MÅSTE börja ett nyttigt liv.
- Varför jag har en väldigt stark längtan att komma härifrån.
- Varför jag är i väldigt stort behov av nya skor/kläder.
- Varför man inte bör visa sig bland folk i dåligt utvald outfit.
- Varför jag måste gå till hårfrisören.

På ett sätt borde jag nästan tacka Karlshamn för att ha givit mig alla dessa insikter i hurvida jag och mitt liv ser ut, men å andra sida, hade jag inte bott här hade jag kanske inte behövt tänka på alla negativa saker utan hade kanske koncentrerat mig på lite mer besynnerligare ting. Jag tänker helt klart på alldeles för många onödiga saker här i världen.
 

Spark i baken

Fyfan vad tiden går fort. Hela sommaren är nu över, folk kommer tillbaka från semestern, börjar skolan och flyttar. Vad händer? Det känns som om jag bara står kvar och trampar på samma ställe medans resten av världen är i full gång med att leva. Jag behöver något drastiskt, något som tar mig bort från trampandet.


En bild från studentbalen, en tid då man hade något speciellt att se fram emot.

tidsfördrivplaylist

Sex

Igårkväll sket jag och Johan i tvn. Vi satte aldrig på den utan lå och pratade istället. Johan kom fram till att han ville ha massage. Jag sa då åt honom att han var tvungen till att gissa rätt på vilket tal mellan 1-100 som jag tänkte på, han fick 3 försök på sig. Han klarade inte det. Sen fick jag gissa och efter det var vi fast. Båda ville vara den som lyckades gissa rätt, men ingen klarade det. Vi bestämde då att vi fick 3 försök mellan 1-10.  Jag fick börja gissa vad han tänkte på. Gissade rätt på första.... Inte så svårt att gissa vilken siffra han tänkte på ! haha Han är kass.

.

Känner mig instängd, inslängd i ett hörn. Måste ut, måste bort. Måste bort nu! Klarar inte av allt som omsluter mig. Vill vara fri. Varför föddes jag inte till en fågel..

inte likt mig överhuvudtaget..


outgang

Blev utgång igår. Inte alls planerat. Johan skulle böra jobba vid 10 och jag ville inte sitta hemma. Så jag drog in till Linette, där ett grymt gäng var redo för utgång.shake shake shake..


.

Sleep tight

Nu är jag sjukt jävlar trött. Ska gå och lägga mig, ensam och övergiven av min karl.  Jag känner att det snart är dags att lämna boet. Snart snart snart, måste måste måste.

Har haft sällskap av Tova fram tills nu. Mycket gott sällskap måste jag få lov att säga!


bling bling

Alla tar ut sina tadställningar idag. Jag med? Nej, icke, nonono, jag spänner min för första gången. Mina vandaliserade trut värker och Hanna skuttar runt med spikraka tänder och ett glatt leende. Jag ska fortsätta mitt liv som oleende tills den dagen min trut inte längre är vandaliserad, utan reparerad .

VAFAN

Hittade denna mindre smickrande bilden på mig som är tagen för ungefär ett år sedan. Då vägde jag 9 kg mer. Fyfan, var jag verkligen så stor? Hur fan stod jag ut med att se ut så? Tur att de kg är borta nu. Annars hade jag satt ett laddat, pistolformat föremål med avtryckare mot huvudet.


allt annat än jag

Idag är jag sjukt rastlös och har en gnutta överskottsenergi. Kanske beror på att jag åt havregrynsgröt till frukost. Gör inte det en pigg och så..? Eller kanske överskottsenergin beror på sockerpaketet som täckte min havregrynsgröt..Fan, för isåfall är nog  sockerkicken snart över och jag går tillbaka till mitt vanliga, lata jag igen. Måste passa på att städa rummet när jag ändå sitter inne med lite effektivitet. Måste skynda, ciao!


Think twice

Dessa 3 paren skor kan jag få och ändå ha 500 kr över för samma pris som Carin Wester skorna..

Det är ju fan frågan..


Home sweet home

När jag kom hem igårkväll vid 22tiden så låg Johan redan i min säng, helt utslagen. Jag fick inte liv i honom. Iallafall, när jag skulle lägga mig i min sänghalva så ligger där en hög med knäckta pistagenötter. Vafan? Jag frågar den djupt sovande mannen om fenomenet, varför ligger nötterna där? Varpå han svarar: Du är en nöt. Och sen sover han vidare, lika tungt. Varmt välkomnande..

Something new

Ny vecka, nya tag. Denna veckan ska fan vara effektiv. Inget ligga på latsidan här inte. Jag kan inte fortsätta lev i min lilla bubbla och tro att allt löser sig även om man sitter på, den lite för breda, asen och bara väntar. Nej, spark i ändan och sen sätter vi igång med effektiviteten.

One two three four five and six beers later..
Dagen efter

Fyfan vilken klockren kväll det var igår. Det kunde inte misslyckas helt enkelt. Visst att Harrys inte riktigt höll måttet, men vad gör väl det, förfesten och förförfesten slår det mesta!
Glömde min kamera hemma så inga bilder tyvärr, men Tovas kamera gick på högvarv. Vi får väl se när de dyker upp.
Nu ska jag hem till min mormor på middag. Jag är ledig ända tills på torsdag. Asgött.

Problemas

Skorna finns att köpa här, här och tydligen så nära som Karlskrona, jag är rädd för att nästa lön kommer bli väldigt lidande. Nej. skärpning det är för mycket pengar för ett par jävlar vinterskor.. Måste testa dem iallafalll. Förhoppningsvis är dom fruktansvärt obekväma och mot all förmodan fula i verkligheten.
Nej, det finns så mycket annat som jag faktiskt BEHÖVER och vill ha.
Okej, jag kanske inte direkt behöver de sakerna heller..


I brist på annat..

Okej, såhär är fallet; jag MÅSTE ha nya kläder. Vafan, min shoppingtarm spricker snart av begäret. Längtar till lönen kommer. Den ska spenderas.

Nya skor??

Jag tror att jag måste ha dom här skorna, fast svarta.. Jag dör lite varje gång jag ser dem, kommer dö om dom någongång blir mina. Jag vet verkligen inte vad det är med dom som lockar mig.. Inte är det priset iallafall.. 3300 jävlar kronor. Fuck. Men bli inte förvånade om jag kommer skuttandes med dem i höst.. Fattig som en kyrkråtta, men lycklig som fan.
Hoj

Jag tror att Johan får byta ut sin nya moped mot något tyngre.. För han har tagit mc körkort idag! Grattis älskling.
Själv har jag inte gjort ett enda piss, eller jo. Jag har sett en Mary kay film, läst i mina Mary Kay böcker och smörjt in mig med mina Mary Kay produkter. Fan vilken bra konsult jag kommer bli..

En pojkvän

Under helgen träffades inte jag och Johan. Han var på sitt håll och jag på mitt. Han festade, jag jobbade och festade. Hur som helst, jag lämnar som sagt var bort honom till sina kompisar under en helg, helt ovetandes om vad för konsekvenser detta kunde ge. Jag menar, mannen är snart 21, hur farligt kan det vara?
På söndagen kom han hem till mig efter att jag hade jobbat klart. Ut ur den svarta lilla golfen kliver en ovårdad, skäggig och förstörd man, hoppandes på en fot och med en nyckel i handen. Johan Mattsson har under en helg, EN helg. ungefär 1,5 dagar, inte rakat sig och ser ut som en lodis, håret står på ändan, han har en spricka i foten efter en fylledille och så har han, även på fyllan, köpt en moped. EN MOPED! Vafan ska han med en moped med?? Johan, Johan, Johan. Vad ska det bli av den pojken. Tur att han har mig som tar hand om honom. Jag kommer aldrig mer att lämna iväg Johan under så mång dagar. Han är inte stor nog, min lilla pojke.Johan och hans leksaksflygplan..


Helg

Lördags kvällen slutade inte riktigt som planerat. Jag satt vid 6 tiden i svettiga träningskläder och käkade kex med ost. Skulle ha en hel kväll med bara mig själv, och kexen då förstås. Uppdaterade min status på facebook och en timme senare står man färdigsminkad i hallen med väskan fylld av alkoholhaltiga drycker och nästa mål var Emelies place där festen började. Hade en kanon spontankväll med många gamla och några nya ansikten.

Jaja, Karlshamn är väl inte alltid så farligt då..

I don't know if I can yell any louder.Hur jag känner just nu..

beteende

Mått skit hela dagen, kroniskt trött typ. Sparkade mig i ändan och nu sitter jag här, ett fräscht rum, en fräsch sminkväska och en fräsch Catrine rikare. Är det inte underbart så säg.
Jag har under denna tiden kommit fram till att jag allti sjunger samma låt när jag dammsuger och en annan, alltid samma, när jag duschar. Märkligt beteende från en ganska märklig människa, vem vet. Jag kanske inte är som alla andra,men vad är väl det att vara ledsen för egentligen? Hur som helst, standard sången med damsugaren är "Jag måste ringa Carina" låten med Lars Kristerz, (hur fan den nu kunde hamna på topplistan över dammsugarlåtar?)
I duschen däremot har vi något mer smakfullt, "I will always love you". Jag tackar gudarna att det enda ställe jag sjunger den på är i duschen. Jag hade inte velat veta vad det hade gett för konsekvenser om jag hade sjungt den i en social situation. Nahe, nu ska jag göra något mer nyttigt kanske gå en runda, eller kanske springa. Nej jag har varit nog med duktig idag. Det får bli tvapparaten. Ciao

Mary Kay

Från och med nu kan ni kalla mig för "Fristående hudvårdskonsult Catrine Olsson", japp. Ni hörde rätt. Jag är en konsult, inom Mary Kay. Det är detta jag ska ägna mig åt nu för tiden. Jag behöver extra pengar och någonting som får mig att sparka mig själv i baken. Vi får väl se hur detta kommer att gå. Det är värt ett försök iallafall. Alla som är sugna på att vara värdinna på ett party, bara säg till! Haha.

På begäran

RSS 2.0