Nejmen..

Sjukt att detta är samma tjej som är med i apolivareklamen, ni vet den när en sjukt blek tjej sjunger någon sång när det blåser och regnar typ..


Name the pet


No past land
Tova åkte för en stund sedan, just nu ligger jag och lyssnar på min otroligt oinspirerande musik. Är grymt sugen på att dra ut, men det passar sig inte ikväll. Det kommer fler chanser. Får se om jag lyckas hålla mig vaken till  kl halv 3 då Johan kommer hit efter jobbet!

Veckan

stiger upp, gå till jobbet (Hoppas att det ska ge money,money och att lönen faktiskt ska komma när den ska....)kommer hem, myser, somnar tidigt.

ChangeBehöver en drastisk förändring. Vi börjar med att lämna datorn för en stund. Skulle kunna fungera.

Rut går ut


Jag tycker om Rut, Rut tycker om mig. Jag och Rut, Rut och jag. Rut älskar att lyssna på musik och på när jag sjunger. Så fort jag sätter på musik och börjar skråla så börjar hon spinna och så kryper hon tät, tät intill mig. Tvärtemot vad Johan gör när jag sjunger. Rut har det musikaliska sinne som Johan saknar. Dom kompleterar varandra bra!

För att vinna måste an våga

Idag träffade jag en underbar kvinna i 60-70års åldern. Jag stod bakom charkdisken utan absolut någonting att göra, butiken ekade tomt och Emelie hade gått för dagen. Kvinnan tyckte synd om mig där jag stod och kom fram för att starta en konversation. Det hela ledde till att jag berättade om mina framtidsplaner och hon berättade hennes fantastiska livshistoria om hur hon hade hamnat i USA för 40 år sedan. Hennes man Leif hade varit svensk mästare i tresteg och fick ett stipendium i USA, han flyttade dit något år och när det var dags för honom att flytta hem igen så hade han frågat kvinnan om hon inte ville komma till USA så att de kunde gifta sig och skapa ett liv där tillsammans. Där bosatte de sig och gör ännu. Hon var då 23 och hade absolut ingenting att förlora. Jag vill också att något sådant ska hända mig, något som man alltid kan vara stolt över och som man kan berätta för yngre generationer för att ge dem inspiration och mod att verkligen våga ta chanser.  Hela dagen har varit väldigt inspirerande för framtiden då den började på Briggen med Hanna där framtiden friskt diskuterades. Det kan bli jävligt bra. Bara man vågar.

tea

Jag dricker väldigt mycket te, detta leder till mycket tepåsar som man aldrig har någonstans att lägga. Detta löste mamma till mig genom att..

..ge mig ett tepåsefat. Tack!

Nu ska jag och Johan inviga fatet genom att njuta av en varsin kopp te..


bye bye

Le love

Johan vet exakt hur man muntrar upp mig när jag är nere, en påse godis, högläsning av Kalle Anka och världens största kram.


Nej, jag är inte bitter..

-Förstår inte grejen med att ha ett flåtigt jobb som förstör ens hy.
-Förstår inte grejen med att inte ha mycket pengar.
-Förstår inte grejen med övervackra människor och hur dom lyckas.
-Förstår inte grejen med att ha massa låtar från dagis i huvudet när man jobbar.
-Förstår inte grejen med att ha en massa metallskit i munnen.
-Förstår inte gerjen med att alla ska kommentera att man har en massa metallskit i munnen.
-Förstår inte grejen med att vara festsugen en tisdag när det gick åt helvete sist man festade.
-Förstår inte grejen med att sitta och skriva en massa skit i en blogg.


Hello beautifulasos.com

Devil in disguiseÖstersjö festivalen är över vilket jag tycker är jävligt skönt. Jävligt överskattad festival i en jävlig stad.
 Var inte roligare än vad en utekväll är. Nahe, slut på det negativa! ...........

godnatt

SOVA!!! NU! Kanske blir någon form av utgång senare inatt. Just nu behöver jag några timmars sömn!


Festival

Jaha, den beryktade östersjöfestivalen är alltså här då. Sitter här och lyssnar på heal the world med Michael Jackson, tuggar på en äcklig kycklingbit och dricker vin, fult sminkad är jag med eftersom jag inte hittade hälften av det smink jag behöver.. FAN. Kvällen kunde varit bättre. Va sägs om att byta ut kycklingen mot trevligt sällskap, sminka om sig och vinet... ja, vinet det får fortsatta att blöta min strupe. Nu drar jag till Östersjö. Det ska fanimej bli bra!

WarFyfan vad jag hatar detta ljudet. Jag får klökningskänslor var gång jag hör det. Det är fruktansvärt. Både soundet och innebörden av ljudet. Äckligt och skrämmande!

Whatever


De nya skorna!

Det suger att inte ha någon kamera, för jag har fortfarande inte hittat min laddare. Satans virrpanna är jag!
Helgen slutade inte som den skulle. Usch, ibland är man allt dum.
Det blir till att ladda om inför Östersjö!

Jag har haft en pissdag. Nu ska jag in till stan och hämta min väska och sedan handla något med Johan. Min blogg är så rolig och inspirerande.

Blir inte mycket bättre än såhär

Beställde nyss ett par nya skor, fan va fint!

Var på nattbio igår och såg filmen my bloody valentine i 3D. Skulle egentligen sett Ice Age 3, men den var slutsåld. Hade hellre sett den söta lilla korren, men fick istället se en överdriven film om en död gruvarbetare, men den var helt okej ändå!


TRÅKIGT utan kamera....

löööördag

Okej, något väldigt ovanligt och oväntat håller just på att hända. Något jag inte är van vid. Har det hänt sedan åldern av 14-15? Dubbelhelg. På att igår, på att idag. Härliga sommartider.
nej, nu tar jag bilen till Tova där kvällen startar!

?
varför måste du bli sjuk din klenis!!?

kväll

Gårkvällen/natten var helt klart över förväntan. Var lite skeptiskt till att kvällen skulle sluta lika bra som den hade börjat, eftersom vi möttes av ett minst sagt öde och livlöst Harrys vid 00.00. Drog över till åbron där det var ett hel annat drag. Träffade gamla godingar och hade det kanon. In till Harrys för att dansa tills det stängde. Efter det var det snack om efterfest, men det hela dog ut. Kanonkväll i Karlshamn, ohyeah!

Hittar inte min laddare till min kamera. Sjukt tråkigt, jag saknar den!

Baka baka liten kaka.

Idag ska jag och Hanna baka dumlemuffins och medans som är i ugnen ska vi njuta av det ganska underbara vädret.


SOMMAR

Fyfan vilket fint väder.

RSS 2.0