Jodåå

Jag åker till Malmö imon, kommer hem på söndag. Jag ska bo på hotell, äta god frukost, shoppa, festa och kolla på Idol. Det ska bli riktigt nice. Det är jag, min man, Hanna och hennes Rasmus!

Om jag, mot all förmodan, skulle ha pengar över när jag kommer hem. Så ska jag betsälla dessa:


Jag dör

En sådanhär hund ska jag ha när jag blir stor!!!


Känslan av att bli rädd för sigsjälv

Kom på mig själv med att vilja ha en cigg i lördags. Vad hände? Vafan, jag har aldrig ens tagit ett enda lite bloss på dessa cancerpinnar, ändå var det något med hela situationen som fick mig att vilja suga in döden i mina stackars lungor. Känna nikotinet lugna ner min kropp och hur hela jag bara skulle slappnat av. Det är så det känns va? (troligen hade hela denna känslan förstörts av att jag hade spytt av nikotinet) Men jag tror fan att det är sitationer som den jag upplevde då man vill ha en cigg, när allt bara går emot en. Ingenting funkade som det skulle, sen helt plötsligt började det göra det. Jag stod ensam vid en busshållsplats, det hela hade precis börjat lugna ner sig och och jag väntade på att festfolket skulle komma och hämta upp mig för att senare dra vidare på äventyr. Det hade passat bara.
Men frukta inte mina vänner, mina dagar som hatisk icke-rökare är ännu inte förbi. Ni kan förvänta er många fler äcklade, oförstående och nervärderande blickar från mig framöver.


Kanon

Två kanonfyllor på två dagar! Det tackar vi alla inblandade för :)

"bad romanceeee"ha de

Nu drar vi snart igång, ses i dimman kära vänner.


YEEEEY

Jag har hittat min kamera och laddaren till den :D:D Var beredda på bilder imon! Tar med mig kameran ut på nattens äventyr!

White helg

Jävligt nice utekväll igår. Litet onödigt missöde från någon! Men annars gött som fan! Stark insats av Josse som skulle ha en vit helg. På att ikväll med var det va, Josse?

....

Eftersom josse var den enda som var snäll nog att ge mig musik, så fick jag leta reda på det själv! Fast det blev mest gamla godingar från förr...

this, this , this, this & this

slarvpotta

hittar inte min jävlar laddare till kameran!!!!!blir galen. för tillfället hittar jag inte kameran heller! vad ska det bli av mig kan man ju undra...


Torsdag

Nahe, skit i att ge mig musik då, dumma otacksamma läsare..

Sitter på hemköp, blev inringd imorse, fina grejer det.

give me

förresten , kan inte alla som känner sig manade eller sitter inne med en riktig goding skriva ner artist och låt ? needs new music!!

sönder

är inte jättekul att sitta vid datorn, jag har kramp i vänster armen..

Jag vill ha en kristallkrona i sovrumstaket!!!

Ger sjukt mysigt ljus!
Spargris

Johan och jag började för en vecka sen att spara mynt i en spargris och hitta på något roligt när den är fylld, låter nice va? Johan hittade en gammal gris i deras källare som vi skulle ha. Bara det att den idéen redan har spruckigt. Jag har under den senaste veckan tjatat sönder Johan om att jag ska få grisen så att jag kan spara i den, bara för att den är så jävlar söt. Johan orkade nog inte med mitt tjat mer för grisen står nu mera hemma på mitt rum och är min :D

så ser min nya gris ut, fast blå! Barnungen i mig har ännu inte dött och kommer troligen aldrig att göra!!


morgonfest med Catrine
Klicka
, klicka


Deep

Jag och Johan har ett ganska roligt och återkommande fenomen i vårt förhållande. Jag kommer hem överlycklig att jag har funnit en ny asbra låt att lyssna sönder. Antagligen är Johans reaktion: "Vafan Catrine, den är asgammal och uttjatad!" eller "Vad är detta för jävlar skit?", ibland är det tom en blandning av både dessa osanna påståenden. Saken är den att 99/100 så hittar jag den lille jäveln sittandes, diggandes och sjungandes till alla dessa kassa låtat dagen efter. Han blånekar även att han har tryckt ner låten, han har faktiskt aldrig sagt att den var dålig!

Och nu alla barn kommer vi till budskapet med detta inlägg:
Döm inte hunden efter håren.

Emelie WantzinKära lilla loppan, när fan ska jag få träffa dig? Din källarrökta växjöbo!

d

klicka här


AHHHHHHHHHHHHHHHHH!

Jag blir galen på migsjälv!!!!

Money

Måste verkligen bli bättre på att inte låna ut en massa pengar. Jag tyckte väl att det saknades pengar som jag inte hade en aning om vart de hade tagit vägen.Tills jag hittade 100 kr i bilen och kom på att jag har 300 kr som jag lånat ut den senaste veckan.  400 kr som jag hade behövt just nu!

Liten

Nu när man endå bara sitter hemma kanske man skulle satsa på att bli en stjärnbloggare, typ som Kenza och blondinbella. Tjäna fett med pengar och leva livet bara! Börja sitta och kommentera bland alla bloggar man kan hitta för att bli hittat och uppmärksammad. Inte helt fel, men jag tror nog endå att jag avstår. Min lilla blogg är här för att stanna som liten.

Visst saknar man sitt blonda svall ibland..


Ohyeah

Så jävlar stolt, trots mycket om och men gav jag mig ut i regnet för att springa av mig lite. Det behövdes kan jag säga. Intervallträning i backar. Pressade mig dock lite för hårt....


Söndag

En söndag som alla andra, dagen efter festen, dagen med ångest och dagen innan nya tag!
Ska börja träna riktigt nu! Springa mån, tis,tors, sön! Kommer jag klara detta?? Det återstår att se..nästa söndag.

:P

Väcktes ljuvligt nog i morse av att telefonen ringde! Jobb,jobb,jobb! Ni hittar mig i kassan mellan 13-19 idag! Efter det blir det hem till Tovas nya lya! Där jag ska sitta och kolla på medans mina kära vänner tar sig en stänkare, eller två!


RED

Nytt till läpparna med!


JAG ÄLSKAR MITT JOBB!

Fick hem min beställning idag! Alla ögonskuggor och alla rouger ! Jo man tackar! Nu är jag inte bara längre en hudvårdskonsult, utan även make up konsult! Så jävlar nice!!

JAG SKA BLI BLOND IGEN!!

Hur lång tid det än må ta, så ska jag bli blond! Blond, blond,blond! Blondiner har helt klart sjukt mycket roligare och är snyggare!


onsdag

Idag var det vidare till nästa nyinflyttade vän. Fast här var man inte varmt välkommen med godis och bra musik, nej hemma hos Johanna fick man en pensel i näven sen var det bara till att börja måla. Men fint som fan blev det! Är riktigt sugen på eget nu.


P.s Jag är arg på dig Johan D.s

Catrines blogg

Jag ska nog börja ta hand om er läsare lite bättre. Vem villl läsa en blogga utan innehåll liksom! Men jag har svårt att hitta inspiration! Kanske ska börja skriva om inredning? Smink? Kläder? eller något annat asroligt. Men det kanske inte är det som man vill läsa om när man kommer till min blogg? kanske ska fortsätta på samma flummiga sätt som har följt med sedan start, ingen röd tråd direkt. Bara mina tankar och ideer och saker som faller mig in..

Har iallafall varit och kollat på Tovas nya lya. Sjukt stolt över den lilla tösen. Jag vill med flytta hemifrån..

music


PLAYLIST

RSS 2.0