måndag

Då var man tillbaka i Stockholm igen. Skönt som fan. Man behöver inte många dagar på sig för att inse varför man valde att flytta ifrån staden Karlshamn. Jag behövde knappt träffa någon innan trångsyntheten och bitterheten föll över mig. Karlshamn sjunker sakta men säkert mer och mer i mina ögon, går mot samma öde som glassbåten.

Jag önskar bara innerligt att jag kunde få ta med mig min familj och mina vänner hit. Jag saknar alla så fruktansvätr mycket och mitt hjärta blöder över att jag inte kunde träffa alla jag ville.

Nu är det iallafall inte länge kvar tills mitt hjärta flyttar upp till mig. Sjukt att vi nyss hade 4 år. Underbart att vi kan få våra liv att pusslas ihop. Jag vill så mycket annorlunda mot vad han vill. Vi matchar inte på varandras livsideer, men vafan gör det? Vill man så går det. Tro aldrig något annat kära läsare! Det gäller bara att vilja något tillräckligt mycket så finns det få saker som inte går ens väg. Tålamod och uppoffringar är a och o. Plötsligt händer det!


Karlshamn

Nu är jag i Karlshamn! Har varit sen i torsdags. Jag ångrar skarpt att jag inte köpte en trisslott då. När jag kom till t centralen för att ta tåget hem så var det heeelt smockat med folk, vissa hade suttit där hela dagen. Alla tåg var minst en timme försenade! Jag kollade upp hur de andra malmötågen hade det och de var minst 2 timmar försenade. Mitt i allt detta står jag, med uppgivet hjärta om att sitta fast alldeles för länge, och helt plötsligt hör jag i högtalaren att mitt tåg ropas upp och att det står inne på perrongen, 5 min senare var vi påväg. Jag fattar inte hur jag lyckas pricka in det enda tåget på hela dagen som inte var försenat! 7 min sent kom jag hem. Det kan jag leva med.

Jag har haft den underbaraste av jular man kan tänka sig! Jag måste ha varit oförskämt snäll i år, för fyfan vad mycket paket jag fick och alla var som utvalda av migsjälv. Min underbara familj och släkt har även varit oslagbart att få dela helgen med. Känns så sjukt skönt att kunna komma hem och alla är så kärleksfulla och omhändertagande. Får en liten tår i ögat. Vad har jag gjort för att förtjäna detta?

Imorgon åker jag hem till Stockholm igen. Ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen.
hejdå

Ja, jomen visst! Hejdå 4 cm från fetaste stället på magen. Fint som snus att få ut något utan att kämpa sådär värst! tror jag fortsätter i de här banorna. Får dock vänta till efter jul! Jag är så jävlar taggad på julafton, mat och god dryck. Säga hej till de 4 cm igen kanske? Jaja, det ska synas att man lever. haha

bye bye xtra kilon!

För en vecka sen bestämde jag mig för att vara nyttig ända fram till jul! Jag kom till ett stadie då jag insåg att jag är fetare än vad jag någonsin har varit! Iallafalla, det gick skitbra, fram till helgen. Då blev det mc donalds och en snickers. FAN! jag hade bestämt mig för att klara fram till jul utan nååågonting! Men jag fortsätter att köra på! Det har gett ett liten resultat bara på denna veckan.
Och nu är det bara 1,5 vecka kvar. Det kommer jag klar galanat!

Det jag äter för att må bättre och känna mig mindre svullen och äcklig är;

I princip inga kolhydrater, iallafall inte vitt bröd och pasta.
Äter massa sallad till allt
Frukt
Havregrynsgröt
Egenbakat hälsobröd,som är bra för magen.
Grönsakswok
Kyckling
Tonfisk
Keso

Bland annat, det blir inte så varierad kost då jag aldrig varit nyttig tidigare i hela mitt liv. Jag ska allvarligt talat säga att det inte är så svårt som man tror, det gäller bara att bestämma sig och ta en frukt istället för att en äcklig jävlar choklad ( som egentligen är det underbaraste som finns, sålänge det inte sitter på höften )


Iallafall, så tycker jag att det är värt ett försök, för det hjälper och jag ska försöka ta med detta i vardagen för alltid. Man lever bara en gång och den gången kan man ju försöka hålla sig smal och vacker!haj

Okej, klagomål om frånvarande. En blogg utan innehåll suger ganska stenhårt, jag vet.

Iallafall för att sammanfatta mitt liv för tillfället;

Jag jobbar och sliter mest hela tiden. Det gör inte ett enda dugg för jag älskar mitt jobb och känner att jag har hittat hem helt och hållet på den biten, både yrkesmässigt och salongsmässigt! Visst, alla dagar är inte ros, men för det mesta så kan jag ärligt talat säga att jag älskar att vara på jobbet. Känns sjukt ibland att es yrke är att mingla och platta hår.
Den tid jag inte jobbar så är jag med mitt lilla men underbara nätvärk jag har här, som ständigt växer. Det blir lätt många öl för mycket när man har en hönsmamma som Vivvi! Hon tar väl hand om mig, men lurara samtidigt ut mig på mycket skit.

För att sätta pricken över i:et så har Johan kommit in på polis Högskolan här i stockholm och börjar den 24 januari! Det är HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELT sjukt och jag fattar inte hur han lyckas är så jävlar stolt och glad!

Nu ska jag och min hönsmamma kolla påskönhetsoperationer.

haj

RSS 2.0