Kanske skulle ta och göra av med lite mer pengar som jag egentligen inte har när jag ändå är igång?


Weekend, ohyeah

Sitter för första gången denna helgen och bara tar det lugn. Min helg har varit så fullspäckad att jag inte själv har hunnit med.
I fredags hoppade jag av tåget kl 18.40, ca en timme senare var jag nyduschad, sminkad och klädd för en utekväll. Hämtade upp Sofie, som jag inte träffat på evigheter och sen vidare, trött som ett as och inte blev det bättre av att dricka. När de andra drog till Harrys för VIP och dans så drog jag hem. Jag kan erkänna att det inte tog många sekunder innan jag somnade när jag kom hem.
Vaknade upp på lördagen, alldeles för tidigt. Stack iväg till Kristianstad för shopping med min familj. Insåg att det måste varit en evighet sen jag träffade dem sist. Kristianstad gav mig precis vad jag behövde, lite tillskott i min förjävliga garderob som helst borde brinna i helvetet. Jag älskar mina nya tillskott. Inte mycket men det värmde mitt hjärta att få dra kortet i en butik som inte heter pressbyrån eller 7-eleven. Iallafall så åkte jag direkt ifrån Kristianstad till jobbet, där jag var fast i 7 långa, hårda timmar. När jag slutade skuttade jag glatt iväg på fest i min nyinhandlade outfit, hittade till min nyktra förvåning några cider som råkade vara mina och sen satte det igång. Dansade tills det stängde och träffade alla härliga människor som får mig att må så jävlar bra! Jag har mått riiktigt jävlar bra i helgen! Underbara helg. Skit att fanskapet ska vara över. Nej, nu ska jag överge fest och helgmys och börja koncentrera mig på skolan.

Malmoee

Hemma från två dagar och en natt i Malmö. Börjar fästa mig mer och mer vid Malmö. Jag finner staden mycket mer harmonisk och fridfull än vad jag tidigare trott.
Stannade iallafall hemma hos Amanda över natten. Jag tror att Amanda är min nya idol. Hon går i min klass och är den som alltid är mest förberedd, hon har alltid läst alla läxor och lagt ner hela sin själ i att göra en vacker permanent att lämna till Camilla på fredagar. Samtidigt är hon tvåbarns mamma på heltid, ungarna kan vara de sötaste jag sett, lägenheten var välskött och när vi klev innanför dörren hade hon hunnit baka äppelpaj och lagat mat. Hon jobbar även på den lilla ledig tid hon har. Jag och Emma fick ta del av hennes arbetskunskaper igår och de var inte dåliga. haha
Iallafall hade vi skittrevligt, men nu är jag hemma hos min fina Johan och har det ännu trevligare. Passade på att slänga upp ett inlägg, då han stack iväg ett ärende. Men nu får det vara nog! Hej och godnatt.
Just det, Johan! Imorgon förväntar jag mig att frukosten står fördigdukad, ljusen är tända och mysig morgonmusik spelas när jag vaknar, för så var det faktiskt hemma hos Amanda!

Vem sa att alkohol inte löser problem?

Idag när jag kom hem från skolan stod det en iskall alkoholhaltig (oh, kan ni tänka er, alkohol..) cider redo till mig. Det fanns även bakpotatis och kykling i ungnen, som plåster på såren för min pissiga dag.  Nu är cidern slut och jag får nästan lite dåligt samvete. Smakade cidern jävligt bra för att den lindrar min smärta eller för att det är jävligt gott bara ? Om det är det förstnämnda vet jag ju iallafall vad som kommer att vänta många pissiga dagar framöver. För fyfan vad den satt bra!

Imorgon är en ny dag! Då jävlar är det inga sura miner, även om jag gärna hade försökt vara lite låtsas sur för att få samma behandling som när jag kom innanför dörren idag. Nej, nu ska jag och min cider gå, vi har ett möte, med en godispåse var det visst.

Katee

Måste nog beställa denna tröjan. Bara för att bilden som är på är bland de första bilderna jag lade upp på min nerlagda bilddagbok och bara för att jag älskar Kate Moss på den bilden. Sjukt het.it's perfectly fine for you to dance around naked when you're all by yourself

Är sjukt taggad för fest. Dock passar inte en måndag mitt i veckan med skola dagen efter som festdag. Men en flaska rött (läs 1 liters sprit för mig, okvinnlig) hade inte suttit helt fel. Men jag ska inte klaga, jag och min nyfunna vän Samuel har det ganska mysigt. Vi lyssnar på Brigitte Bardot och annan göttig musik. Samuel är en jävligt bra vän. Han tycker om att göra tjejsaker, som att bli permenentad, man kan vrida och vända på honom precis som man vill, han bara lyssnar utan att säga ett smack och han har ingen nederdel, så han har inte den ganska ocharmerade vana som de flesta killar ligger inne med, att tänka med det de har mellan benen.
Han är nog lite som en homosexuell. Sjukt nice att ha en bögkompis. Jag ser fram emot alla vackar dagar som jag och Samuel kommer att spendera tillsammans, vi kommer komma bra överens känner jag!1


dagen efter

Gårkvällen bjöd på 20årsfest och utgång. Med tanke på mitt snåla alkoholintag är det konstigt att jag kunde hålla det tempot jag hade igår. Jag hade så jävlar kul. Mitt självförtroende behövde verkligen den här kvällen för att vakna till igen! Jag har varit så jävlar fokuserad på skolan så jag har glömt hur man släpper loss. Jag kände mig så jävlar glad (läs galen) igår och folk som såg mig på dansgolvet lär trott att jag var antingen aspackad eller dum i huvudet! Men nej, jag var bara high on life.

Idag har jag en "görmassasakerjagannarsinteharenendastemöjlighetatthinnamed"-dag. Har städat min och sambos tillfälliga bostad. Fest igår var det visst. Inte syntes väl det?

Nej, nu ska jag träna,rulla dockhår, renskriva anteckningar, handla och hämta hjärtat på jobbet!
Ha en fortsatt trevlig helg folket!

Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?

Skolan rullar på som vanligt. Jag känner faktiskt att jag förlorar lite av min gnista varje gång det rullar fortare. Jag fylls inte längre av den varma och behagliga känsla som jag gjorde i början, även om det fortafarnde bara är början. Vad har hänt? Varför tappar jag istället för att bygga upp? Kanske bryts allt ner innan det kan byggas på nytt? Jag vet inte riktigt vad det är som får mig att tappa, inte heller vad det är jag tappar, men något händer. Jag har den senaste veckan kännt ett obehag till många situationer, många intryck och några besked. Allt är så blandat. Jag kan inte vara glad för det finns förmycket att vara ledsen för, men jag kan inte heller vara ledsen för jag har alldeles för mycket att vara glad för.

Kanske ska jag bara springa med när det rullar fortare. Hinna med. Lämna allt som har och kommer göra mig ledsen åt sidan för ett tag. Jag måste sluta tänka på det negativa. Jag älskar så fruktansvärt mycket just nu. Kanske är det det som sårar mig? När saker jag älskar sårar mig på samma gång. Jag antar att det tillhör livet att bli sårad av saker som gör en glad och som får en att älska. Imorgon är en ny dag och den tänker jag ta vara på! Imorgon springer jag med.

naaaj

Nu blir jag fan lite sådär arg sådär.. Varför ser inte skorna ut som jag vill?

Såhär vill jag att de ska se ut. Såhär ser de ut på hemsidan....

Jahaja

Skola sen jobb. NU: Sängen! Snälla någon bädda ner mig mjukt och varmt, vagga mig till söms och väck mig inte förens våren igen! Då lovar jag att jag ska vara fräsch och fin och framförallt snäll!


Har iallafall fått tillbaka en liten (men MYCKET viktig) kull av mina borttappade kläder!


Bloggvecka

Hade världens bästa alla hjärtansdag med baby! Helgen gick fort och nu är jag tillbaka i skolan igen! Jag älskar skolan, dock stjäler den väligt mycket tid. Jag hoppas inte att någon tar illa vid sig för jag inte hinner träffas eller knappt höra av mig! Jag lovar att jag ska bli bättre, måste bara komma in i rätt rytm först, om ni förstår vad jag menar! hahah Jag är så trött.


Om någon skulle komma på att de har något klädesplagg hemma hos sig som råkar vara mitt så får ni gärna höra av er. Saknar jättemycket av mina kläder. Vilken slarvpotta jag är!

Aja, denna veckan ska bli en bättre bloggvecka!

fick fina rosor!


skor jag MÅSTE ha
qunejake


Klicka om du vill.

CATTES UTBILDNING!


Bloody night

Inatt hände något sjukt. Fyfan va äcklad jag blev.
Igårkväll skar jag mig riktigt ordentligt mitt i handen, på en konservburk. Nu menar jag riktigt rejält, men jag plåstrade om det och tillslut slutade det att blöda. Jag gick och la mig, väcks 3 timmar senare av att jag är helt fuktig på bröstet, jag tar upp handen och känner hur det droppar något i ansiktet på mig. Jag flyger upp, tänder och ser att det öser ut blod från handen. Det stoppar inte utan bara rinner. Jag kollar mig i spegeln och ser att hela bröstet är täckt av blod. Det var helt sjukt vad mycket jag hade blodat ner migsjälv. Tog nästan 15 min innan det slutade blöda och jag har aldrig varit så äcklad. Jag trodde fan att det var ett tecken att jag skulle bli halshuggen eller något, för blodspåret gick i en symetrisk bana kring halsen. Örk.

RSS 2.0