ja jisses

Oh herrejävlar, att jag fortfarande lever är ett under.


jaja

Jag vet att jag har nämnt det innani denna blogg, men det tåls att nämnas igen! Jag älskar sommaren!

Faffas båååt

Jag vill verkligen verkligen ärva farfars fiskebåt. Den är sjukt nostalgisk och underbar. Jag älskar den. Fick tyvärr ingen bild med mig från den idag, men jag lovar att fixa det. Den är stor och blå, man kan sova i den. Jag och Johan vill renovera den, pappa säger att det är för mycket jobb med den. Kanske 2 veckor man måste lägga på den innan man ens kan sjösätta den, varje år. Synd annars hade jag lätt tjingat den!

saknar stockholm och min sambo
tuttar är det bästa vi vet

Idag har jag varit på tjärö och stekt med min familj och familjen Johnasson. Jag har bränt mig, hoppat från klippor, läst en jävlar massa och haft det allmänt bra. Jag fick frågan från Joel 5 år vad jag hade i Bhn, en stund senare gick han fram till mig, tog mig på brösten och utbrast: Vilka stora tuttar du har. Hade han varit 10 år äldre hade jag gett honom en smäll. Dock fick jag motstå detta och asgarva ikapp med resten av sällskapet. Nu ska jag ta hand om min kräftfärgade kropp och klippa min kära syster, tjing.

Acne

kära tomten, jag vet att det är mitt i sommaren, men eftersom ja aldrig fick den där jävlar ponnyn jag önskade mig så kan du väl skänka dessa till mig?sommar igen ja

På sommarn blir man fan så mycket lyckligare. Man uppskattar saker och finner ork till att göra saker. Man skiner lika klart som solen. Huden blir brun och skrattet klingar liksom finare. Folk klär av sig och umgås. Jag älskar sommaren.

money

Kom till jobbet och blev glatt överraskad när jag såg att jag jobbar 5 timmar mer än vad jag trodde. Men som de säger tid är pengar.

Nu är det sommar, nu är det sol, nu är det koskit i hagen.

Min första lediga dag denna sommaren, eller nej igår med. Kom hem från Stockholm i lördags efter en underbar vecka i den kära staden. Jag hade Lisette med mig och vi levde ett fantastiskt samboliv i den mest fantastiska lilla stuga jag någonsin sett. Stuga? Javisst lantliv i storstaden. Om 2 veckor får jag reda på fortsättningen av min framtid. 
Sen jag kom hem har jag hunnit jobba, bli full med Johan, vara bakfull med Johan, åka motorcykel i bikinitrosor och linne genom hela mörrum och lekt barn på Ronneby Brunn. Nu är det fan sommar och jag älskar svensk sommar, när den är som bäst. Imorgon börjar jag jobba, vilket är bra eftersom jag även ska slänga ut 800 kr på en borttappad tandställning.


RSS 2.0