Vanligt vanlig

Min tur vände, jävlar skit.

Men jag har iallafall hunnit göra läxa, lagat mat, duchat och städat mitt rum. Hann även med att byta lakan. Jag hittade mina gamla lakan från yngre dar och valde att matcha mitt eld röd/gula som jag köpte till mitt rum när jag renoverade det för x antal år sedan, med ett svart underlakan, svart/vita kuddar med ett annat täckesöverkasst som är himmelsblått med fåglar på. Det ser ut som om jag var asnitad eller hög när jag valde att utsmycka min säng på detta sätt. Dock är det inte fallet. Jag var bara en förvirrad själ som ibland saknar den gamla goda tiden, ibland lite för mycket. När allt var som vanligt!

Bra dag

Herregud någon vill mig väl idag. Bilen gick igenom, vi har haft ansiktsbehandling i skolan idag och jag är ledig tors,fre och måndag! Halleluja!


godmorgon, hallå

Snart dags att sätta mig på tåget igen. Helt sanslöst att jag åker tåg mer än vad jag är hemma och vaken typ. men jag ska inte klaga, för jag ska bli frisör! Äntligen. Idag åker min bil iväg på besiktning. Om skiten går igenom har ett mirakel hänt.  Ha en bra dag..

gammal, gammlare, gammlast. Ugglan, grodmannen, kallfre, sym, minnen..

Ikväll ska jag träffa min gamla bästis. Min fina gamle vän. Vi ska prata gamla minnen. Minnen som behöver dammas av och tas fram för att inte glömmas. Minnen som när vi snodde öl från våra föräldrar, drack när vi knappt hade tappat mjölktänderna, fick våra första pojkvänner, tältade, skrev hemliga böcker, blev tonåringar och så småningom gled längre och längre ifrån varandra. Hon som alltid hade torkat min kind när jag grät ,var plötsligt alldeles för långt iväg, hon som alltid fick en att skratta, hon som man berättade allt för försvann. Men ikväll ska hon och jag dricka. Vi har nog ganska exakt 4 år att ta igen. Tur att kvällen är ung och natten ännu yngre.

Houseparty

Gårkvällen fick mig att känna mig som 14 igen. Förfest på mitt rum, in till stan på husfest där 90% av alla gäster inte ens var torra bakom öronen och sen Mingel för danser som fiskar, kör bil, plockar äppel och svamp. Haha över lag så var kvällen bra. Dock var inte husfest så fett som jag ville minnas det.

För alla festsugna

jag ger er här den ultimata spellistan.

Helg

Underbara helg. Idag blir det en lagom liten utgång med Lisette. Förfest i min säng med spotify, några glas och kvällen är räddad. Inga konstigheter!

Bara för att du är så jävlar bra!

.


Solsken

Någon som är bra på dethär med att sola? Egentligen hade jag velat lägga mig och pressa i solariet, men jag pallar inte med sjukdomar och rynkor. Vill hålla mig fräsch även i frmatiden, men samtidigt vill jag inte vara så jävlar blek som jag är nu. Nästan genomskinlig, förutom den tappra lilla "solbränna" som min brun utan sol har gett mig. Men det blir ju så jävlar ojämt. Kanske ska man lägga sig 2-3 ggr i solariet, få upp lite färg och sedan smöjra med brun utan sol ovanpå det. Kan fungera. Jag återkommer med resultatet senare. Eller någon som har något annat förslag?Brun och fin på balen. Solduch..

Home sweet home.

Idag har jag lämnat klippning, färgning och styling i Malmö. Vi fick "ledigt".Jag sitter hemma i min trygga vrå, insvept i en filt i min soffa. Mina föräldras soffa. Mitt hem. Detta kommer alltid att vara mitt hem, det har alltid varit så. Även om det finns tillfällen då man inte längtar efter något hellre än att komma härifrån så är det ändå här som jag känner mig som tryggast. Ingenting kan få mig att känna mig tryckt här hemma. Ingen kan rubba på mig sålänge jag är trygg. Det är nog en av mina sämsta egenskaper. Jag har så lätt för att känna mig stött och utlämnad i miljöer där jag inte känner mig hemma. Jag är för oäventyrlig ibland. Har svårt för att anpassa mig till nya miljöer och människor. Inte okej. Men minsta lilla jag känner mig trygg och säker så vet jag att det syns. Mina vänner får mig att känna samma känsla som jag känner i mitt hem. För även de ingår i miljöer där jag känner mig trygg och säker. Fyfan vilken härlig känsla det är.
Skolan är en plats som får mig att känna så. Jag älskar skolan, jag vill lära mig. Bli bäst! jag tänker inte nöja mig med medelmåtta. Jag ska bli framgångsrik. Jag vet vad jag strävar efter. Jag vet vad jag vill. Jag ska ha det. Jag får min vilja igenom.


I just miss you, thats all

Hanna Martinsson, Till dig från mig  

see yaa

Varit fullbokad hela helgen. Idag är också ledig, men fan inte tar jag det lugnt. Nej, full fart idag med. Återkommer!


jobba

Står på jobbet. bara liiite mer än en timme nu! sen ska jag hem och äta korvstroganoff följt av däckning på direkten!

Vecka 9

Jag hinner inte med riktigt. Fan va fort allt ska gå. Det är skönt, stimulerande att ha saker att göra precis hela tiden. Men samtidigt svider det att jag inte hinner lägga tiden på saker som jag verkligen vill. Jag hade hemskt, förskräckligt gärna velat träffa mina vänner mer än vad jag gör, men det enda jag hinner med är att slänga iväg ett sms då och då. Jag hade gärna lagt ner mer tid på skolan, men samtidigt är det skolan som gör att jag inte har tid till något annat. Det är en invecklad historia dethär. Så jag tror att vi övergår till något lättare:

Imorse var jag jävligt sugen på smörgåsgurka. Tar glatt ut den nyfunna burken ur kyslskåpet för att låta mina onsala mackor prydas av den delikata gurkan. Tror ni jag får upp locket? Jag hade inte en chans mot den jäveln. Känns som att detta är ett tecken på att mina armar behöver en omgång på gymmet. Synd att jag inte har tid då bara..

Det gula är skola, blå är jobb och rosa är mys. Kanon vecka!


RSS 2.0