orkar inte

Håller seriöst på att bli galen, jag kan inte somna. Bara ligger, vrider och vänder. Är hungrig som fan och kom på att jag bara har ätit ett mål mat på hela dagen? Vad är grejen med det? Jag har inte haft en endaste tanke på att äta. Känns som om jag borde rensa ut. Rensa ut en jävlar massa från mitt huvud för just nu verkar der ju inte finnas plats för vissa saker längre. Jag är inte migsjälv längre, det känns. Var ett tag sedan. Jag saknar mig, vafan tog jag vägen någonstans? Jag måste komma tillbaka nu. På något sätt. Idag har jag iallafall städat mitt rum, fräschat till hela mig och sprungit en runda. Känns som en bra uppvärmning. Jag tror dock att jag efter denna veckan kommer att må mycket bättre, om allt går som det ska vill säga..

bye bye

Äntligen är denna veckan över. Vilken jävlar helvetesvecka det har varit, men nu är den över och jag har den fetaste veckan framför mig. Visning på fredag, så denna veckan kommer ägnas åt att förbereda min modeller. Ska bli så jävlar kul, behöver verkligen någonting att fokusera på. På lördag blir det släktkalas och sen utgång. Denna veckan kommer bli feeeet. Jaja, blir inte mycket bättre än såhär idag.

None but ourselfs can free our mind

Idag tog vi farväl. Det var vackert. Det gjorde fruktansvärt ont, i hela mig. Min fina fina vän. Du kommer alltid att finnas kvar i mitt hjärta!

förvirrad

Jaha, här har läsarna skjutit i höjden, undra varför..

Den senaste tiden är ganska suddig. Bortglömd och suddig. Jag vill inte komma ihåg hur jag har haft det, vad jag har gjort och vad jag har tänkt. Det gör alldeles för ont. Allt som tidigare gått min väg och som har gjort mig glad och varm känns ganska bortblåst.

När är det dags att allt blir som vanligt igen? När kan man bli sigsjälv och när kan tyngden försvinna. Det kommer alltid att göra ont i din del av mitt hjärta. Den delen som bara är för dig. Det är en stor bit, för jag älskar dig. Just nu är den biten helt söndrig, förvirrad och svart. Resten av mitt hjärta är bara tomt. Men allt kommer att bli bra igen. Jag blir lycklig om du är det!

R.I.P


RSS 2.0