kiss 'n' tell

Sitter och väntar på min sköna böna så att vi kan dra och dricka vin. Det kommer dröja för hon är och busar med en pojke.Så här sitter jag i min ensamhet och sminkar mig oigenkänlig. Man måste sminka sig som en tok för att känna sig kvinnlig i en pojköverlägsen frisyr. Men jag klagar inte. Det är lördag, jag ska dricka vin och imorgon ska allt svettas bort på planen igen, efter ett par år av uppehåll. Ikväll skålar jag för mitt underbara jävlar jobb! Ingen kan ha det så bra som jag på jobbet!
jomen

har absolut inte ett endaste litet klagomål från den gångna helgen, förutom att min lucka till min mobil försvann. detta innebär att jag inte har någon vettig mobil och inget internet. Detta suger, en ny lucka kostar även 400 kr.........För en helvetes jävlar lucka. fyförihelvete. Så nu är jag avreagerad. Iallafall så har vivvi räddat mig ännu en helg. En fet champangefylla är inte att leka med, men trevligt som fan och nya bekantskaper har man skaffat sig. Livet är härligt, speciellt för Isabelle som snart åker till varmare breddgrader och stannar ett bra tag, men fina och nyklippta toppar. Hårhitler var i farten. Jag fick iallafall träffa den underbara lilla tösen en sista gång innan hon drar, en runda på dansgolvet hanns även med. Nu ser jag fram emot en vecka med jobb jobb jobb.

lite info

Njuter av att ha det jävligt bra med Baby om kvällarna och jobbar på dagarna. Vilket är hyfsat segt med tanke på vem jag hade kunnat vara med hela dagarna. Återkommer.

jahanahe

Snälla någon ta mig, trä dessa underbara skor på mina suktande fötter och sätt tillbaka mig igen, tack!


home

Nu är jag hemma igen efter en helg i Karlshamn. Jag känner att jag snart är 100% hemma här. Saknar bara dendär riktiga bostaden att slå mig ner i.
Det var iallafall underbart, fantastiskt att komma tillbaka över en helg. Jag vet att jag är så jävlar bortskämd, när det gäller kärlek, vänner och familj. Det är overkligt hur bra man kan ha det. Hur mycket man kan älska och älskas. Fick kärlek av mina vänner på mingels dansgolv och kärlek av familj och släkt på farsdagmiddag. Och enda fram till fredag kommer jag få kärlek av mitt hjärta.

Johan och jag hade roadtrip upp till Stockholm, känner jag att jag har blivit lite mer orienterad i vårt avlånga land. Äta köttbullar på IKEA känns sådär lagom svenskt. Har haft en riktig kulturupplevelse idag.
Att ha svävat bland molnen för att sedan falla, är ganska långt och det gör ganska ont.


Ses imon!

Bäddar ner mig nu, UTAN att tända en brasa. Kryss i taket. Har insett att det är det enda jag tjatar om, min jävlar brasa. Iallafall så får gamla farmorfilten gör det jobbet inatt,att värma mig och imon är det Johans tur. Ja, jag har de förjävlarbra. Idag värmer jag upp, imogon dansar jag.


Morgonstund har guld i mun,

måste sovit alldeles ypperligt inatt. Vaknade en halvtimme innan larmet tjöt. Blev faktiskt glatt överraskad och försökte inte ens somna om, utan satte mig och njöt med Carla Bruni och en kopp te. Fredagsmys på morgonen, inget som kommer att införskaffas. Om inte kroppen medtycker och vaknar med flit, för da är jag mer än gärna med!!

I just wanna dance around naked cause i'm all by my self

Ja, vad var det jag sa goda vänner. Det finns ingenting som inte löser sig. Idag kommer jag hem och lagar nyttig mat, tvättar bort sminket, tänder brasan och sätter musik på högsta volym. Fyfan vad jag bara vill dansa och dra med mig alla, så att alla får känna samma känsla som jag. När man bor själv måste man helt enkelt lära sig att älska sigsjälv, då det inte finns mycket annat som sällskap. Jag tror jag är på god väg, lite smått förälskad är jag nog allt ändå, för tillfället. Man kan ju aldrig riktigt veta hur morgondagen kommer bli. Visst min kropp kunde blivit bättre, jag kunde haft mer pengar, jag kunde varit närmre mina nära och kära! Men just nu är jag lite väl förälskad i migsjälv, precis som jag är. Vad som är ännu bättre är att jag just kommer få dela med mig av min energi, för som sagt: På lördag kommer jag till Karlshamn på snabbvisit. Fan va kärlek jag ska sprida!!

Haha,jag är inte lika hög som jag verkar. High on life maybe.


ja, inte kan man alltid vara redig!

Insåg nyss att i inlägget jag skrev innan jag skrev det förra inlägget så har jag skrivit: Det finns ingenting som inte går att lösa. Jag löser denna skitdag med att gå och lägga mig.

Aja, det märks att mitt huvud är kaos idag. Jag har inte ens haft en dålig dag. Blev bara matt när jag kom hem. och nu har jag inget vettigt att skriva, det finns för mycket jag vill skriva, men jag vet inte vad egentligen.  Yr i bollen av mina egna tankar!

Bye bye

Vissa dagar skriker jag efter uppmärksamhet, sällskap. Idag vill jag bara ligga i forsterställning, skita i att äta kvällsmat och att tvätta bort sminket. Bara lägga mig och vakna igen imorgon. Låtsas att jag har varit i ide i kanske, 2 vi säger 3 månader. Bara sovit, gått ner i vikt, blivit pigg, glad och fräsch. Kläckas på nytt! Nej, skitdag och bullmage är ingen bra kombination. Hejdå onsdag den 10/11 -10, tack för att du aldrig kommer igen.


Don't worry, be happy!

Åker till Karlshamn över helgen. På måndag, nästa vecka så kör jag och Johan hem till Stockholm igen. Dock åker Johan tillbaka på fredagen. Men det kommer endå bli fett. Jag får träffa vänner, släkt och familj och sen får jag ha baby hos mig, många dagar nog att kalla mig bortskämd.

Jag älskar mig själv och mitt liv! Det finns fanimej inte en enda sak som inte kan lösas! Det borde stå: Det löser sig, i min panna. Det är mitt motto och det stämmer så in i helvetes jävlar bra!

En jävlar massa slött bladder, inget att lägga tid på

Haft en sjukt bra helg. Den började i Fredags med ett sms från vivvi;Påväg hem från jobbet med en flaska vin, sugen? Jag slängde mig av tunnelbanan, och 2 sekunder senare satt jag i Vivvis trygga vrå. ytterligare några timmar senare hade en flaska vin blivit två och vi ramlade runda om fötterna i säng. Upp och jobba dagen efter, hejja mig. Efter jobbet blir jag inbjuden till ytterligare en kväll med vivvi, vi gick ut och käkade, drog vidare till en hotellbar, för att sedan vingla vidare till ett ställe där en kompis pojkvän var Dj. Idag vaknar vi upp alldeles försent och drar iväg för att spela och kolla på korpen fotboll. Avslutade helgen med att tända en brasa och bara vara. Sjukt göttig spontanhelg. Mer spontanhelger åt folket.

idag var ingen bra dag att blogga va? nej..


RSS 2.0