natti

jahaja, då var det gjort. när håret ändå var axelkort så kunde jag lika gärna dra av allt. If it does'nt work, wack it of. Nog tjatat om mitt hår, det är ju trots allt bara hår.

Jag har varit inneboende hela helgen och det är med skräckblandad förtjusning som jag kommer hem till min ensamma lilla vrå. Skönt att duscha och fixa. Måla naglarna i nytt lack. Tända en brasa och krypa ner under filten.

Snart kommer jag till karlshamn och då vill jag dansa. Bara så ni vet så ska ni skriva helgen v 45 i era kalendrar. Skriv Dansa hela jävlar natten med Catrine, helst lite för full, men alldeles förmycket glad.
då blir jag glad.

Godnatt.

Det borde vara olagligt att sitta ensam när man är så fräsch som jag är just nu!

Ja, sitter nyduschat, pagen är perfekt fönad, tånaglarna är nogrannt omhändertagna. Det finns nybakad tigerkaka och te med hemodlad honung. Jag är utvilad och känner mig sällskaplig och trevlig. Känner mig ensam. Jag vill inte vara ensam längre. Kom och kidnappa mig någon, eller bjud in dig på oväntat besök. Jag har skåpen fyllda med vad du än vill ha. Får panik av att vara ledig. Har varit ledig hela jävlar dagjävel. Jag pallar inte det, MÅSTE tillbaka till jobbet och få vara lite social.


nu är det av.


Imorgon är det du och jag igen, på riktigt!


Funderar på att klippa av mitt hår.

Efter mycket inspiration, några samtal och egna funderingar så är det ganska nära..

hm, men vet inte. det är ju en bit som åker av.


hej hej på dig min bror

Jag börjar se dethär som ett hem, mitt lilla trollebo. Det är pyntat med mina grejer och kylskåpet är fyllt med min mat. Det är underbart att ha något eget, även om jag önskade att vi hade haft vårt istället. Men jag vet att den tiden med kommer att komma. Nu ska jag krypa ner med en kopp te och några marianne. Känner mig som en gammal tant, pappersinslaget choklad i en nogrannt utvald liten skål som jag kan bjuda på om någon någongång skulle komma förbi. Godnatt amigos.


förflutet

Kunde inte haft det bättre på min lilla, men fyllda tripp till Karlshamn. En intensiv helg där hälften inte går att minnas, eller tillbringades i sängen med en självförvållad huvudvärk. Kan ha något att göra med att jag och Josefine tyckte att vi var nyktra nog att behöva en shot även när vi kom ut. Hoppas den var jäääävligt god för vad det var för jävlar shot har jag inte den blekaste aning om. jag säger då det. Det finns inga som kan festa som vi. Jag börjar nog bli gammal för jag har bestämt mig för att lämna fyllor som dem i det förflutna. Fast med närmare eftertanke så är Karlshamn mitt förflutna, det borde göra det ganska okej att köra på samma spår när man är där och hälsar på, i det förflutna.


none but ourself can free our minds

Kände mig lugn, trygg och stark. Har tänkt på henne mycket, finns så mycket som påminner. Trodde jag skulle kunna lyssna, minnas utan att gråta, tills de små orden kom och tårarna började bränna. Inte okej, gynnar ingen. Jag saknar dig fina, älskade vän!

jag säger då det

Jag kan för allt i världen inte fatta vad folk menar med att Stockholmare är otrevliga, för av alla jag har mött så är den inte ens en 10 del otrevliga.visst har jag mött rötägg men det är inte värre än någon annanstans . Jag har helt underbara kunder och senast för 10 min sen så blev jag polare med en busschaufför, en man med glatt humör. Det är ganska spännande med första möten. Men vet aldrig hur det går, men man har alltid en chans att göra ett gott intryck. Det får jag ta del av i mitt jobb, man vet när en kund är nojd och trippar glatt därifrån snygg i håret och glad över en ny vän. Dock märker man lika väl när någon tycker att jag är ett rötägg, men dem skiter vi. Alla är vi rotägg, speciellt jag, nu alldeles för tidigt på morgon. Skriva en massa blank såhär på morgonkvisten gynnar ingen. Godnatt, Godmorgon.

RSS 2.0