såhär går det när jag blir lämnad själv...Dock räddade jag situationen genom att ge den lille stackarn vatten. Så nu står den ståtligt igen!

Weekeeend

Jag överlevde helgen trots alla mina motgångar. Nytt visa kort är påväg pch baby är hemma och tar hand om mig igen. Dock är min dator fortfarande lika stendöd. RIP.
Fredagen spenderades med migsjälv, fint sällskap. lördagen var påväg att gå mot samma öde, men i sista sekund ringer hönsmamma Vivvi och bjuder med mig på öldrickande hos Jim. Mycket trevligt. Räddades från ännu en kväll med migsjälv. En gång är ingen gång, två gånger är en gång för mycket.
Igår sov jag bort ölen och vaknade i panik av att jag sov bort halva dagen. Så jag bjöd hit Felix och Jonatan för att äta kebab från Palmyra, bästa, och kolla solsidan.
Idag var jag hurtig nog att gå upp kl 7 och tvätta, städa diska. Allt för att hemmet skulle vara inbjudande när baby kom hem. Körde och hämtade honom på Arlanda. Jag tänker stänga in honom, han får aldrig lämna mig igen!


great

Faaan. Jag blev nyss lämnad. När jag kom hem var falukorv, makaroner och ett berg av disk det enda som mötte mig. Johan har flygit till Karlshamn. Knappt två veckor fick jag ha honom innan han försvann igen. Inte nog med det, jag sitter utan pengar. Jag har tappat min plånbok= inget kort. Jag har ingen möjlighet att komma till banken och ta ut. Johan hade inte en tanke på att lämna pengar heller. Och hela datorn kollapsade nyss pga virus. Fatta mitt liv leker för tillfället. Not.

ambi

Kan verkligen inte bestämma mig över mitt hår. Just nu är det i ett sjukt äckligt mellanläge. För långt för att vara kort, för kort för att vara "långt". För blondt för att vara mörkt, för mörkt för att vara så blont som jag vill ha det! Men anledningen till att jag klippte av det var för att slippa alla jälvar kluvna blekta toppar... hm. För tillfället trivs jag inte i frisyren heller. Hello toad. Dags att bestämma sig nu kankse, alldeles för ambivalent..


Ska man gå tillbaka, eller skita i att!?

inte lätt

Det är fan inte lätt att vara kvinna i dagens samhälle. Man ska tvätta,diska, laga mat och städa. Detta är ju inte ett jättestort problem, då det måste göras. Men det är fan inte okej när man har nagellack. Det blir fult och man måste ta bort och göra om. Vilket tar ca 20 min. Vilket inte är så farligt, då det är ganska rogivande. Men det är fan inte okej när man inser att det nymålade lacket är förstört för man går och diskar direkt efter. Tillbaka på ruta ett.

Oh my goooooooood

Jag överlevde! Dansade även lite när jag kom hem så det blev 40 mins träning sammanlagt! Well done Catte!
Nu ska jag ställa mig och laga mat i mitt nystädade och skinande kök. Mitt hjärta ska skämmas bort när han kommer hem! Lagad mat på bordet, välja tv program, massage och jag ska diska och städa undan! Kanske tappa upp ett bad? Har även en film klar till hjärtat som han velat se länge!


NO MORE EXCUSES

Nej, nur får det fanimej vara slut med dessa jävlar ursäkter. Jag har kläder, musik, tid och behov av att ge mig ut och motionera. Jag har skjutit upp det alldeles för länge. Sen jag slutade spela fotboll för snart 1,5 år sen så har jag inte tränat ett jävlar skit. Jag kunde då springa en mil och ändå ha spring kvar i benen. Jag sprang till och från träningarna bara för att kunna rasta mig ordentligt. Jag kunde springa nonstop i 90 min som yttermittfältare. Vafan har jag nu? Något som känns som 100 kg övervikt och ett jävlar massa gnäll! Det är dags att jag slår migsjälv på käften!!

Alla som sitter hemma på feta röven och har 1000 olika undanflykter för att slippa ge sig ut! BARA GÖR DET FÖR I HELVETE! Jag är trött på lata fetton, som migsjälv, som sitter och bara gnäller..

Ja, jag är bitter på min jävlar kropp för tillfället.


kvällsro

Underbara måndagskväll. Hade nog inte känt såhär om det inte vore för att jag är ledig imon! Jiha! Så idag kan jag sitta gott, med hjärtats morgonrock och en kopp kvällsro!


SOLSIDAN

Så jävlar klockrent! Jag är sjukt irriterad när johan beter sig som en medelåldersman men en öl framför handbollen och han blir galen på mig när jag drar med honom som packåsna på shoppingturer!
Men när det gäller solsidan så är hela hemmet i harmoni. Vilken relationsupphöjare ;) haha


Stop killing me!

Jag lever! Tro mig! Bara alla kan sluta döda mig i sina drömmar. I förgår fick jag ett oroligt sms av min syster. Hon drömde att jag blev skjuten och ville veta att allt var bra med mig! Då får jag dåligt samvete för jag hör av mig så oofta! Min egna syster, inte särskillt mycket gemensamt, men vi delar samma kött och blod. Är uppvuxna tillsammans och jag saknar henne! Även om jag mest irriterar mig på hennes attityd! Men jag älskar henne!
Idag fick jag ännu ett oroligt sms av Hanna, som även hon drömde att jag dog. Dock behöver inte hon heller frukta! Jag lever och andas! Saknar och tänker på dig Haana, baby!

Jag vet att jag är långt iväg och inte alltid är den bästa att höra av mig och visa livstecken! Men ni, alla ni, mina ni,ska veta att jag älskar er otroligt och att ni är i mina tankar alla dagar! Hade man kunnat skicka tankar så hade ni aldrig varit utan mig! Jag har bara svårt för det här med sms och grejer! Vill ha att face too face, så att säga!

Så älskade ni! Vi ses snart!!


Herr Mattsson

Jag har svävat på moln sen hjärtat kom i söndags. Hur kan man ha det så bra? 4 jävlar år och det pirrar fortfarande i magen när jag ser honom. Han gör mig liksom lugn, harmonisk och trygg. Jag blir migsjälv, så som jag bara blir när jag känner mig riktigt trygg. Som med vänner, familj och hjärtat då.

Nu bor vi äntligen ihop. I vårt lilla krypin. Inte som vi vill ha det, men en bit på vägen. Han är här iallafall och jag tänker aldrig släppa honom igen!


Lovely

vilken jävlar helg jag har haft! I fredags blev jag bjuden på finmiddag hos Felix och Jonatan! det är inte illa bli bjuden på skagentoast och pepparbiff, sådär en vanlig fredag! 4/5 toast får den middagen!
Igår drog Vivvi med mig till Sebbe där det bjöds på vin och korvbuffé. Efter några glas åkte kinect fram, vilket jävlar träningspass. Jag har nog dålda talanger på det där med dans, vilken jävlar fart det blev på de där höfterna. Nån användning ska man väl ha av vad man tilldelades, om än lite för mkt.
Som grädde på moset så toppades denna helg av att jag för tillfället sitter jämte Johan Mattsson och kommer att göra varje varje dag! Baby flyttade upp till mig. Vilken jävlar karl jag har skaffat mig. Han är allt bra! Nu mår jag bra, jag kan vara lugn! Jag har precis allt jag önskat mig.GOD natt

Åh underbara kvällar. Hur har jag kunnat missa dessa tider så länge? Jag har , sedan jag slutade gymnasiet, gått och lagt mig alldeles för tidigt i princip var dag. men nu har jag kommit underfund med hur underbart det är att sitta upp om nätterna. man tänker mycket, mycket bättre. Är lugn och stillsam, harmonisk. hjärnan är i full gång, man är taggad som fan till en massa saker, tjäna mycket pengar, hitta driften, gå ner i vikt.. Det bästa är att jag kan sitta upp lite extra utan att få panik, för jag behöver inte stiga upp förens 9 om mornarna, vilken jävlar lyx!

torsdag

Ohyes. Visst var jag uppe imorse kl halv 8 och gick en runda! Vilken jävlar bedrift för att vara mig! Dock kom det där med att vara piffig och fin lite i vägen då jag satt i soffan liiiiite förlänge och fick slänga på mig kläder och smink. Men med en naturligt snygg bas så löser sig allt ;) Nu mina kära vänner är det såhär att jag ska ge mig ut på en liten kvällstur. Jag berömmer detta med att ge migsjälv ett par nya jeans, en vacker kavaj och en mysig kofta! Javisst kan det löna sig att vara lite allert och hurtig ibland!
 tjattjat

Imorgon ska jag ut och powerwalka en lååång runda och fixa till mig så jag är så in i helvetes snygg innan jobbet vid 10. Jag tänker ta bilder på det och blogga om det imorgonbitti. Johan fick mig att bli så in i helvetes taggad. Han sa att det inte fanns en chans i helvetet att jag kommer göra det. Vi får väl se herr Mattsson!

hej hå

Jag fick mina skor, men inga gardiner. Jag känner endå inte att mitt skobehov är utfyllt, för jag tycker nog inte om skorna. Köpte dem mest för det var billig kvalitet. Kostat 1200, jag betalade 350. Kap, kan tyckas. Om jag haed gillat dem.
Iallafall. Haft en bra dag. Fikat, dratt igenom alla skoaffärer i hela stan, fikat lite till och sen powerwalkat.

Fan vad tråkig jag känner mig. Känner inte alls för att skriva ett underhållande inlägg. Så det får ni inte heller!


Jag är i desperat behov av nya skor och ett par gardinder

Jaha, nahe. Ingen power walk denna morgonen.MEN den ska ske idag, innan klockan slår midnatt! Jag har 1000 saker på dagordningen denna morgon, blandannat en massa jävlar samtal som man har skjutit upp! Och vad händer när man väl ringer samtalen? Det är inte en enda jävel som svarar!

Nu ska jag bege mig på sko och gardinjakt följt av en fika.

Ha det bra, haj!


Sadlar om.

Från att ha tänkt träna hela kvällen, till att sätta sig och pösa i soffan så sadlar jag nu av och kliver ner i badkaret med ett glas vin, bra musik och bara kopplar av! Det får man göra när man är ledig imon!

Harmoni

Jag sitter och söker inspiration till mitt nästa projekt. Jag måste hela tiden ha helt sjukt omöjliga grejer som mål för att vara nöjd. Jag trivs av att plågas med att ha det jobbigt och slitigt, att få kämpa och längta röven av mig för att få något. Det är så underbart när man väl når sitt mål.
Min kropp borde bli mitt mål. ner 7 kg innan sommaren! Inte helt omöjligt, om man bara vill. Börja med en powerwalk imon då kanske. Är ledig och behöver se mig om lite i mitt nya område. Flyttade till nya trakter igår. Tack gode gud. Jag bodde i en skogsvaktarstuga innan, en mysig, underbar stuga med hemodlade grönsaker utanför dörren och rådjur som kom och åt av det utlagda höet varjde dag. Underbart, om man vill ha det livet. Men jag flyttade inte till Stockholm för att bo i skogen och mata bambis. Jag vill ha fart och fläkt. Det ska helst hända sjuka saker hela tiden. Då trivs jag jävligt bra! Jag drömmer hela tiden om att jag skrattar tills det värker i magen. Jag vill verkligen skratta så. Det var längesen. Men inte för att jag har varit olycklig eller så, jag har inte kommit hela vägen bara. Nästa vecka flyttar johan upp, i slutet av januari kommer Johanna och efter det kommer Lisette och hälsar på! Underbart? Javisst.

2011Nog för att jag tycker om mitt jobb, men att få skjuta bubblor, sparka balonger och dansa runt i underkläderna ser jävligt inbjudande ut.

Gott nytt år!

Välkomnandet av det nya året firades i Göteborg med görbra mat och go'a o gla'a vänner. Underbart att få åka på fin kalas till andra sidan Sverige! nu har jag farit runt nog och kommer att slå mig ner här i Stockholm. Om en vecka blir det förändring från mitt skogsliv och jag blir stadsbo. Hur fint är inte det. Kommer dock att sakna min söndertjatade brasa som för tillfället går varm. Inget hem utan en vedspis. När jag kommer hem till mor och far sitter pappa redo fråmför kaminen och värmen slår emot en. När jag kommer hem till stugan har Elsie fixat så att det är varmt och mysigt. jag har det allt bra. Vart jag än befinner mig i vårt avlånga land så får jag värme på ett eller annat sätt. Antingen genom kärlek eller bara en enkel vedbrasa.

Detta året är mitt år. Jag känner det redan nu. Snygg, smal, sambo framgång. Några nyckelord som ska följa mig uppåt. Går allt lika strålande som förra året så kommer jag komma långt. Dock finns det alltid motgångar och jag sörjer fortfarande en av de största i mitt liv, min älskade vän. <3

RSS 2.0