vän

Bra vänner är det bästa man kan införskaffa sig! Det spelar ingen roll hur många par skor man har, hur snygg man är eller hur mycket pengar man lägger på operationer. Har man bra vänner så har man fan det enda som behövs för att må och känna sig bra. Sen skadar der självklart inte med en garderob fylld med skor, att man är snyggsomfan eller att fixar till det som kan bli bättre.

Jag räknar självklart in pojkvän och familj i ordet vän!


Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?

Ja, semestern fortsätter. Har legat på staranden i princip hela dagen idag. Underbart. Jag försöker få lite färg på min genomskinliga kropp. Det där med bra pigment glömde de högre makterna att ge mig. Jag är iallafall snygg på stranden endå, utan brunbränd hy. Jag har ny bikini, en efterlängtad solhatt och snart en snyggsomfan kropp. Johanna, som jag har anlitat som pt,ska sätta lite fart på mig. Vi sprang igår och idag tog vi oss en runda, följt av ett monster pass för ben/rumpa. hejja

Nu ska jag krypa ner hos världens bästa!

hey life

Har så många gånger sagt att jag ska bli bättre på det här med bloggandet, men endå blir det inte av. Därför tänker jag inte säga det denna gången.

Jag känner bara att just nu är det väldigt bra tillfälle att dela med sig av livet. För det är amazing. Min första semestervecka är avklarad och allt har varit helt perfekt. Drog till London några dagar med världens bästa Johanna. Vi bodde på ett hostel, delade rum med 8 andra och åt rostade mackor med sylt till frukost. En givmild hostelfrukost.
Dagarna i ändå gick vi i allt från stora varuhus längs oxford street till små underbara secound hand butiker längs portobello road.
På kvällarna drack vi vin och åt mest thaimat. Drack drinkar på ett obeskrivligt ställe som alla borde besöka i London! Åkte cykeltaxi genom stan, en liten indie med den minsta lilla rumpan jag någonsin skådat trampade oss tappert genom stan!
Från London till Stockholm, anlände mitt i natten hade ingesnatsn att bo då jag nyss bytt lägenhet och den nya är omöblerad. Felix och Jonatan fick agera hjältar, om än fulla sådana.
Vaknade på soffan två timmar senare än vi lagt oss, satte oss på tåget mot Falsterbo. Där väntade festfulla människor. Drack alldeles för mycket under en hel helg, spenderade dagarna på de kritvita stränderna, spelade volleyboll, dansade, skrattade, drack bumbibärssaft! Livet var underbart! Nu har jag behövt ungefär en och en halv dags återställande. Sprungit av mig alkoholen, fyllt min mage med rökeriets goda mat och underbara atmosfär. Spenderat fantastisk tid med min fantastiska pojkvän.

Så Karlshamn, det finns jävligt mycket att leva upp till. Jag kommer att tillbringa de nästkommande 3 veckorna här. Show me what you got!


RSS 2.0