hey life

Har så många gånger sagt att jag ska bli bättre på det här med bloggandet, men endå blir det inte av. Därför tänker jag inte säga det denna gången.

Jag känner bara att just nu är det väldigt bra tillfälle att dela med sig av livet. För det är amazing. Min första semestervecka är avklarad och allt har varit helt perfekt. Drog till London några dagar med världens bästa Johanna. Vi bodde på ett hostel, delade rum med 8 andra och åt rostade mackor med sylt till frukost. En givmild hostelfrukost.
Dagarna i ändå gick vi i allt från stora varuhus längs oxford street till små underbara secound hand butiker längs portobello road.
På kvällarna drack vi vin och åt mest thaimat. Drack drinkar på ett obeskrivligt ställe som alla borde besöka i London! Åkte cykeltaxi genom stan, en liten indie med den minsta lilla rumpan jag någonsin skådat trampade oss tappert genom stan!
Från London till Stockholm, anlände mitt i natten hade ingesnatsn att bo då jag nyss bytt lägenhet och den nya är omöblerad. Felix och Jonatan fick agera hjältar, om än fulla sådana.
Vaknade på soffan två timmar senare än vi lagt oss, satte oss på tåget mot Falsterbo. Där väntade festfulla människor. Drack alldeles för mycket under en hel helg, spenderade dagarna på de kritvita stränderna, spelade volleyboll, dansade, skrattade, drack bumbibärssaft! Livet var underbart! Nu har jag behövt ungefär en och en halv dags återställande. Sprungit av mig alkoholen, fyllt min mage med rökeriets goda mat och underbara atmosfär. Spenderat fantastisk tid med min fantastiska pojkvän.

Så Karlshamn, det finns jävligt mycket att leva upp till. Jag kommer att tillbringa de nästkommande 3 veckorna här. Show me what you got!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0