hej då bye

Jag är så fruktansvärt seg för tillfället!!!! Har varit det i en period nu! Jävlar skit... Nu har jag åkt på förkylning med, jo jag tackar. Tydligen det jag ska göra för tillfället. Vara tacksam istället för att tycka synd om mig, enligt horoskopet! Vet ifan fall jag vill det! Jag ska sitta och drömma mig bort att jag på lördag ska flytta till en fet etagevåning på östermalm, att jag åker till london för att spendera 100 000 kr(utan att det känns) och att baby är här med mig. Allt detta ska ju hända, typ. Äsch strunta i mitt babbel! Tyck synd om mig för jag är sjuk, men avundas att jag ska till London på måndag och shoppa gärnet. Jus det på lördag börjar semestern med! Lite tacksam ändå!jag har ett fint nagellack iallafall...

Bra start på dagen!

Idag sparkade jag skiten ur min bak för att ta mig ut på löprundan som jag lovade migsjälv igår, när jag satt där med min riesen! Det tog verkligen emot och hela rundan var jag nära på att börja lipa för jag var så hård och sträng mot migsjälv. Dock är det underbart NU, när man är nyduschad och tillfixad. Så jag tackar migsjälv för sparken. Nu väntar jobb!Utsick från rundan! Love it!

Fridays friday

Ikväll kör jag egentid. Bara mysa i soffan med några riesen, som jag helt plötsligt blev väldigt sugen på. Ska måla naglarna. Hade det varit vinter hade jag tagit ett långt jävlar bad! Men mina kära vänner, det är ju sommar. Så man kanske ska sätta sig på balkongen med ett glas rosé. Nej, det får räcka med riesen som onyttighet ikväll!

Igår körde jag och Patricia en jävligt nice kombo. Jobbade asen av oss, gick till gymme, var därifrån vid halv 10 vålhungriga då vi inte ätit sen kl 13. Efter det gick vi till Friday's beställde en varsinn hamburgare och en flaska vin. Borde absolut göras oftare. Kanske ska man köra en helomvändning och gå ut och svira ikväll? Nee, jag är ett så gott sällskap att jag klarar mig alldeles själv!

06-11

Åhe, denna veckan har jag varit en dålig frisör! Förra veckan hade jag guldsax, denna veckan är jag mest bara rostig! Man kan inte alltid vara på topp, trots att man egentligen är bäst.

Veckorna börjar rulla på, snart är det semester. Kommer lätt bli den bästa sommarn sen -06. Finns inte mycket som slår den sommaren. Jävlar vad livet lekte! Kanske tar vi en resumé av den sommaren i ett annat inlägg..


haj haj

..på tal om barn.. När jag nästan var enda hela vägen hemma till den lugna vrån så springer en hyperaktiv unge utan tänder fram till mig och undrar om jag vill skänka pengar till rädda hajen........ jag svarade artigt nej och sa att jag bara hade kort på mig. Då frågar ungen var jag bor och jag pekar på huset. Hon ber mig då att gå upp i lägenheten och kasta ner pengar till henne...okej.. Tyvärr sötnos. Hajen får klara sig utan mig!Glassbrud

Idag hörde jag glassbilens klingande melodi. Log som en 7årig unge. Det pirrade liksom i magen. Nosalgin skjölde över mig. Tills jag fick se att glasbilen kördes av en hysterisk tonåring med tandställning, som förövrigt nästan körde ihjäl ungarna som glatt stod och väntade på glass bilen. Mitt pirr i magen övergick till en kvävande klök känsla, var är den lugna mustachprydde lille mannen? Det är så jag vill minnas glassbilsköraren. Inte som nån finnig,stingslig brudjävel. Stackars barn..


läppglans

Måndag och jag har varit ledig! Bättrat på min flagnande bränna, lunchat med världens bästa felix, gått en runda i den underbara solen och njuit av sommaren. (att jag har tvättat, städa diskat och slått ihjäl några timmar framför datorn är väl egentligen sånt man inte skriver på bloggar. Endast de perfekta delarna av livet ska tas med..)

Men livet är inte alltid perfekt. Nu sitter jag här ensam i lägenheten. Min älskade sambo har lämnat mig för en sommar i Karlshamn. Jag kommer med spendera en del av min sommar i Karlshamn, efter några dagar i London och några andra i falsterbo. När jag kommer tillbaka till Stockholm i början av augusti är det troligen kaos. Bostad var det ja. Jävlar skitstad på den fronten. Älskar Stockholm, men fan vad besvärligt det ska vara. Men tjatklämmtjeckaCatrine uttalar sig som vanligt; Det finns ingenting som inte löser sig....För någon dag sen när jag ville föreviga och visa upp att jag använde läppglans. Samma sak som med coca cola.. trodde aldrig det skulle skee.


Ja, varför inte..

Jag blir så jävlar besviken på männskligheten!! Vad är det för fel på folk? Vad hände med; som man vill bli behandlad ska man behandla andra? Uppfostran någon? Känns som om man gång på gång får en gnista hopp tänd, men personer är så jävlar snabba på att släka den, enda in i det sista!!

from Paris to Berlin, to London, Barcelona, Stockholm, USA osv osv

Häromdagen fick jag kommentaren av Johan att jag tänker alldeles för mycket. På en dag hann jag planera in saker som skulle ta en hel livstid och många pengar att genomföra! Det var allt från att öppna klubb, till att renovera hus, åka på dykresa med min far till att bli världens bästa frisör. Jag blev arg på Johan och tyckte att det är visst bra att drömma! Han tyckte då att jag ska sluta snacka och börja göra saker istället. Detta resulterade till att jag började skriva på en "100 saker att göra innan jag dör"-lista. Denna är på punkt 50 för tillfället. Det stod bland annat att jag ska shoppa i London och Paris! Och därför tar jag med mig min all time favourite Johanna och drar dit nu i Juli. Eller London blir det iallafall! Hade vatt nice att ta Paris i samma veva! Eller ska man spara den karamellen?

Fast

Okej, jag trodde aaaldrig att denna dagen skulle komma.. Detta avslöjandet. Känns som om jag klär av mig naken och springer genom staden. Att jag ens skulle kunna erkänna detta. Enda sedan barsnben har jag varit en kraftig motståndare mot denna drog. Jag har alltid valt andra vägar till denna njutning som så många upplever. Men sedan jag blivit sambo så går inte denna drog att motstå längre. Jag har fastnat i dess fasta klor, och jag skämms. Dels för att detta alltid har varit en "jag kommer ALDRIG"-grej och jag tycker inte ens att det är gott. En del av mig vill bara spy, medans en annan skriker efter denna njutning. Så, nu är det dags att dra av skynket och blotta. Jag tror jag har blivit beroende av coca cola..

burned!

Ny är min helg över. En ganska lugn helg i hemmets vrå! Lovade migsjälv att jag inte ska dricka något innan midsommar. Det gick lite sådär då frestelsen för ett glas vin i solen tog övertag! Nu är det sommar, som fan! Det är helt underbart! Förutom att jag, som ALLA år, bränner skiten ur mig såfort jag får chansen att låta solen steka mig. Hur kan man år efter år på fullaste allvar lura sigsjsälv; Detta året kommer jag inte bränna mig. Jag sättermig 3 timmar i solen utan solskydd, då jag är genomskinlig..


RSS 2.0