happy happy happu

okejdå, igår skrev jag dåligt. Idag är jag positiv. Skulle vilja ha mer fart och fläkt i livet. men det har jag haft. Hela livet. det är skönt med en lugn höst. Jobb, mys, träna. Nyckelorden och jag mår iochförsig bra. Jag känner mig hemma. Älskar hem och älskar Johan och det gör mig ingenting att jag får umgås extra mycket med honom. Ha det bra helt enkelt. From another point of view.glad tjej

paper aeroplaneNärsomhelst. Får mig att må jävligt bra,jävligt lugnt. Hade sprängande huvudvärk efter en hektisk dag på jobbet. Jag räddades. Tack. ochäven tack, eller förlåt passar kanske bättre, till personen vars hörlurar jag råkade sno på gymmet. Jag var iallafall vänlig nog att lämna mina egna, dock fungerade bara ena luren. Vilken dolt ondskefullt geni jag är..

Dont feel like myself

Blä och fy. Ja det är inte mycket positivt jag uttrycker här på denna blogg. Vafan, jag är välmående, bor i Stockholm, har ett tokbra jobb, en underbar pojkvän, förjävla bra vänner. men nej detta jävlar väder äter upp mig. Det är mörkt dygnet runt?? I princip, vem fan kan vara glad då?


okej...

så lång tid tog det.. On my way to the solarie...

bort

Är fruktansvätr sugen på sol för tillfället. Det är så illa att det är nära att jag går och lägger mig i ett solarie, ska tilläggas att jag avskyr solarie. Vem vill betala för att bli sjuk och rynkig? Många.

Men en vecka i solen hade jag lätt kunnat betala för. Mycket pengar, bara jag får komma iväg. Ligga på stranden, njuta av att göra ingenting.

Jag har iallafall Paris att se fram emot. När vårsolen kommer fram så kommer jag och Johanna sola våra vackra nynor i den vackra staden.

RSS 2.0