LUSHLYX

Eftersom nedräkningen mot flytten har börjat, så tänkte jag unna mig en sista stund i badkaret. Jag kommer att sakna att inte ha något badkar. Det är ju helt fantastiskt att få ligga och känna hur hela kroppen slappnar av. Sätta på ett avsnitt idol (Hejja Karlshamnstjejen!) och bara koppla av. Det behövde jag och kände att det var en bra avslutning på en ännu bättre dag. Gått riktigt bra på jobbet!!

För att piffa till badet så gick jag till Lush (BÄST!) och köpte en badbomd, space girl, ger den 4/5 toast på badbombsskalan. Vet inte riktigt vad den gjorde för nytta, men doftade otroligt och vattnet såg ut som rymden. Det glittrade tillochmed, Spaceat va? haha
Fick även ett prov på en kroppspeeling, sexy någonting hette den. Vetifan om jag blev så där värst sexig. Kanske för att jag har genomgått hela denna proseduren och inser att jag inte har någon bodylotion hemma.... Bye bye huden som kunde varit sexig..
                            tycker egentligen det är så jävlar fult att bara slänga in bilderna sådär, men då jag inte är mer teknisk än så, så får det vara jävlar fult.

home

Nu är jag tillbaka i Stockholm! Känns både skönt och avigt! Det är jävligt kul att vara tillbaka i Karlshamn över en helg, men som sagt, så länge man vet att det bara är tillfälligt! Det är ju verkligen Stockholm som gäller nu! Jag ska börja bygga ett liv här. Sakta men säkert. Jag är långt ifrån hur jag vill ha mitt liv för tillfället! Men det kommer.

Tack alla underbara för denna helgen! Det var fantastiskt!

K-hamn

Nu är jag i Karlshamn för en visit över helgen! Har hunnit med kalas, jobb, utgång och snart även mer jobb, mer kalas och häng med skönt gäng. Det är härligt att vara tillbaka till Karlshamn, men bara så länge man vet att det bara är tillfälligt!

Det är så in i helvetets härligt att få träffa alla igen, familjen, vännerna, släkten och alla däremellan!


om jag skulle gifta mig.. typ nu....så skulle jag burit skapelsen från ovan.

Det där med att gifta sig.. undra hur det fungerar egentligen för de flesta!? Är det festen eller är det ett bevis på kärlek som man vill åt? Kanske gör man det för att binda sig till någon, dess hjärta eller kanske  dess pengar. Hur som helst så tycker jag att alla (som vill) borde få ha ett bröllop helt på sina egna villkor. Sin egna dag där man får bestämma precis allt. Hur gör vi d då med alla dem som inte gifter sig? Som sagt borde alla få "en egen dag". När jag blir stor och mäktig så ska jag se till att det sker. Giftas eller inte så ska man ha en egen glansdag!
Klä sig i fina tyger, omges av skratt och omtanke. Because you all are worth it!

hej

Nu har jag genomgått detoxkur färdigt! Jag hade tänkt göra det i 10 dagar, men 7 fick räcka. Det var både psykiskt och fysiskt påfrestande! Men nu har jag gjort det, äntligen! Skulle kännts bättre med 10 dagar, men jag ska borja gymma imorgon igen, som kompensation!

Eftersom jag varken har kunnat äta eller dricka (alkohol) ordentligt så har det varit en lugn helg. Kollade på jägarna 2 i lördags, ALLA borde se den! Den var fantastisk bra! Jag var sjukt imponerad av skådespeleriet och Peter Stormare var utomordentlig i sin roll!!

Till helgen är det Karlshamn som gäller! Ska bli häligt att träffa alla igen! <3

Rensar ut skit.

I måndags började jag någonting som förhoppningsvis (men troligtvis inte) kommer att förändra mitt liv! Detta innebär även att jag har gått hungrig sedan dess och kommer att göra i en vecka till!
Jag har nämnligen, efter många månaders eftertanke, bestämt för att genomgå en detoxkur. Vilket innebär att man utesluter alla konstgjorda ämnen, ingen kaffe, ingen alkohol, inget socker, salt. Utan bara så naturliga råvaror som möjligt för att rensa ut kroppen! Detta kommer, enligt mängder av hemsidor, att ge en liten viktminskning, bättre sömn, bättre mage, bättre imunförsvar, man kommer bli piggare och få mer lyster! Jo man tackar, jag ska bara svälta migsjälv först! Men det får det vara värt. Man vet aldrig om det fungerar förens man har provat! och det första dagarna är ju alltid värst!

Dock känns min mage mer svullen än någonsin! Vad är detta för bakslag, det är ju meningen att maghelvetet ska tyna bort så min smala, välformade mage som ligger där bakom och gror kan få träda fram. Aja, jag har hittat en ny kärlek i livet iallafall, oliver <3

RSS 2.0