Flum

Fyfan va flummigt mitt förra inlägg var. Fattar inte ens själv vad jag har skrivit eller vad jag vill få fram?!


Belöning

Igår belönade jag min energi med nya skor, idag "belönade" jag kvinnoveckan med massa godis.. tycker nog att det är bättre att uppmuntra godis än annat skit. Så imorgon blir det inget godis, men löpband. Lite dyrt att köpa skor varje gång man varit duktig bara.. 

new shoooees

Idag kände jag mig sådär extra pigg och energisk, kryddig, spicy. Då utnyttjar jag detta genom att bränna av 1,2 mil på löpbandet. Jag tyckte att jag var duktig och förtjänade ett par nya skor. Fan vad jag mår bra nu!  

Typ såhär

Nu bkev jag allt bra stolt över migsjälv. Var toktaggad på att baka en äppelkaka och toppa den med massa vaniljkräm, men gjorde istället köttfärsgratäng med grönsaker. Ja, bantar man så gör man. Det är inget att tumma på.

Är sjukt sällskapssjuk. Jag kan iallafall underhålla mig med Pitt och Clooney på 6an.

typ sähär duktig är jag, ja, gymmar innan jobbet och typ såhär rolig är jag för tillfället. Kanske tur att jag inte har något sällskap för tillfället.

art

Mm, nu tänker jag skryta lite. Fan vad bra jag har blivit på att laga mat! Gått från att bränna nudlar till att slänga ihop blomkålsmos, hemlagade vitlök och tomatbiffar med egenlagad brunsås. Mm, mm, mm!!

Idag var jag och (ÄNTLIGEN!!) handlade målargrejer! Har länge funderat på att börja måla, har ju alltid haft en kreativ ådra, å nu äntligen ligger färgerna på mitt bord, ser riktigt konstnärligt ut.

Kalsham

Är mer än glad att jag stack till Karlshamn över påsk! Jag var ju egentligen inte alls sugen på det! Men nu sitter jag här med ett leende på läpparna, av många anledningar ( den äckliga thamaten jag nyss åt är inte en av dem ) Träffat mina fina föräldrar, släkt, vänner, pojkvän, syster, häst, hund, stad, fyllon. Perfekt helg helt enkelt.

Nu sitter jag mätt och belåten i nystädad lägenhet med färska lakan. Imorgon vankas det jobb igen!RSS 2.0