week

Förra veckan och fram till nu har varit fullspäckad. Fantastiskt tycker jag! Förra veckan försökte jag träffa så många av mina vänner som det bara gick. Allt från middagar, tedrickande, lägenhetskoll, Ikea, till filmmys och joggingtur. Däremellan jobbade jag och förberedde/övade inför visningen som var idag! Gjorde håren för Mayla. Enkel, klassisk, moderniserad svinrygg! Det är fruktanstvärt roligt att jobba med visningar. Älskar salongs miljön, med detta är ett roligt avbrott.
 
Och igår kom min älskade! Äntligen är han tillbaka! Dock fruktansvärt mycket brunare än mig, vilket jag inte tycker om. Inte alls..

Able

skinny love

När jag var i London så fick jag frågan om vem som var min bästa låt. Utan att tänka på det då, eller någonsin ha tänkt på det så svarade jag Skinny Love av Bon Iver! Jag förstår varför just denna låt formades av mina läppar. Självklar Skinny love. Jag har, utan att ljuga, lyssnat på den varje dag sedan jag hörde den första gången för snart 3 år sedan. Av någon anledninga var jag ganska deprimerad, mörk. Satt en sen natt, tror klockan var nästan morgon, och kom in på en australienskas blogg och det första jag hör är denna låten som spelas. Jag blev förförd. Kärlek vid första ögonkastet. Sedan dess har den inte lämnat min sida. Varenda spellista jag har gjort sen dess har den funnits med. Jag har gråtit,skrattat, lyfts, dragits ner, älskat och hatat till denna låt. En bästa vän. En älskad bästa vän. Kan man säga så om ett stycke musik?


Början

Idag tog jag mig äntligen tid, energi och pengar för att gå och få massage! Vafan gör man inte sånt oftare för? På 22 år tror jag att jag har unnat mig massage eller liknande 5 gånger. Det är ju fruktansvärt att jag inte prioriterar min kropp bättre än så! Så från och med nu ska jag skämma bort migsjälv med något varje månad. Massage, manikyr, pedikyr. Någonting! Jag jobbar som frisör och de senaste månaderna har jag inte ens klippt mig. Bra Catrine! Nej, nu är det höst och då tycker jag att man ska lägga lite extra krut på saker som får en att må bra!

Jag har i ochförsig gjort det hela året. Förra året var ett skitår, men 2012 har levererat! Jag har varit i London och New York. Jag har kommit igång ordentligt med träningen och tappat 6 kg. Jag har unnat migsjälv en ny garderob. Jag hade en fantastisk semester med Falsterbo, Östersjö, Plattan, Malmö/köpenhanm, firade pappas 50 årsdag med fest, dans och nattbad, träffat alla underbara människor jag har i mitt liv!
Fan, måste svära lite, va bra mitt år har varit! Och ja.. jag hade ju inte tänkt stanna här. Fortsätta träna för det mår jag jävligt bra av! Få upp mina älskade föräldrar och syster på besök. Åka till Karlshamn med jämna mellanrum. Ta en resa i november. Unna migsjälv vardagslyx varje månad! Ser fram emot livet och vad det har att erbjuda. Man skapar sin egna lycka kära vänner! Det är ingen annan än Du som kan leva ditt liv. Vad du än vill åstakomma eller ändra på så är det Du som bär ansvaret för att det händer! Glöm aldrig det! Så om du sitter och funderar på någonting du borde, vill, inte vågar, inte orkar göra. GÖR DET BARA och nu. För jag lovar dig att du kommer tacka digsjälv efteråt. Börja från början, börja nu!


London!

Idag är jag hemkommen! Hemkommen från London! Borta bra men hemma är nog bäst. Har dock haft en fantastisk vecka med utbildning och London! Utbildningen var utom ord och jag har svårt att kalla mig frisör efter att ha sett vad människorna på Sassoon kan göra med hår! Det är konst! På en fruktansvärt hög nivå! Det är inte ett yrke för dem, det är en livsstil! Som dom är fenomenalt duktiga på att leva och leverara! Jag är hemkommen med mycket mer kunskap!

När jag och Patrizia, som även hon fick den otroliga chansen att åka över till London för att utvecklas, inte var  i skolan så hade vi så in i helvetes kul! London är underbart och vi är underbara! Shopping, spontanutgång, parkhäng och skitbra mat! Bilder kommer när jag får dem från Patrizia! Mina bilder är bara hårbilder, vilket också kommer få pryda denna sida! Men backstage är det Pat som står för!


Blow

Idag sprängde jag den. Jag har gått och dratt mig för det här enda sedan jag kom tillbaka från semestern. Man bygger liksom upp en mur runt vissa saker och den blir bara högre och högre. Jag har några sådana murar, saker som jag behöver ta tag i. Vissa kommer få stå och håna mig ett tag till. Jag är inte redo att spränga dem. Även om det är jävligt skönt att ha gjort. Som idag, fantastisk känsla, jag var som en ko på grönbete. Hur kan jag ens förakta någonting som får mig att må bra? Hur kan jag bygga en mur kring en livsglädje? Jag har två snygga, starka och friska ben. Idag fick de springa. Jag sprängde en mur!


perfect

Jag känner att i dagens samhälle med facebook, instagram och alla bloggar så är det lätt att bli dum i huvudet. Idag började jag dagen med en power walk, åt min frukost. Helt vanlig morgon. Sen la jag mig i sängen och kollade på 1,5 film. Det var vidrigt början! Ska jag bara ligga här? I min vita, krispiga, sköna säng och njuta av min ledighet, titta på en bra film! Ja, det ska jag! Tänkte jag övertygande för migsjälv. Sedan gick jag in och kollade runt på mina stammis sociala medier. Då kom dom vidriga tankarna igen! ALLA JÄVLAR gör ju förjävelen något kul! Lycklig hit, lycklig dit, semester, ladidadida! Just detta fenomen gjord att jag hade jävligt svårt att slappna av i min annars underbara sängstund! Varför reagerar man (jag) så starkt på detta!? Det känns som att man inte tillåter sigsjälv att inte göra något speciellt. Hela livet och alla dagar ska vara extravaganta och perfekta. Perfekt mat, perfekt outfit och perfekt umgänge på en perfekt plats. Nu kanske jag överdriver en smula, och så farligt är det inte, men kom ändå på migsjälv med den där jobbiga känslan över att alltid behöva prestera något kul! Såå jag tog med mig Malin till Ikea och köpte en våg. Det var kul tyckte jag! Definitivt någonting att blogga om tänkte jag! Så nu sitter jag här och skriver om min fantastiska dag ändå. Precis som alla andra! Bra Catrine.
Lugn och leende

Då var första helgdagen efter första veckan efter semestern avklarad! Jag har ett lugn och ett leende. Jag hade verkligen en underbar semester och jag hade betalat allt jag äger och ha för att alltid få ha det så. Men å andra sidan så är jag välsignad med att älska mitt jobb. Verkligen älskar.

Dock är ju ledighet i 9 fall av 10 strålande. Och denna dag och gårkväll har inte varit något undantag! 
Gayfest med min fina Felix och hans vänner. Vin i humlegården och dans till tidiga morgon. Jag var ovanlitg glad och pratsam igår. Älskar när den sidan vill visa sig!
Idag bakishängde vi först i humlegården med riktig husmanskost. Fick ett sug efter potatis och brunsås. Haha Sedan drog vi vidare till Skansen och lekte barn igen och avslutade med att ta båten från djurgården till slussen. Mycket bra dag måste jag säga. Imorgon blir det träning, matlagning och Ikea. Har en tävling med en arbetskamrat och behöver en våg som fungerar och ger rättvis siffra!
 

dagens båttur! Älskar havet!!

RSS 2.0