efter hot..

ja, kände att det var dags att uppdatera efter ett mindre hot.

Jag lever och har det bra. Har fått tillbaka min man efter en helg av frånvaro, till helgen får jag hit mina älskade föräldrar och det börjar nog fan ( okej, jag är jävligt optimistisk ) bli vår.

Eftersom vädret blir vackrare och bättre så försäker även jag bli en bättre människa. En av mina kunder har ofrivilligt frivilligt tagit sig an mig. Han kommer var 4de vecka och mellan varje klippning så får jag ett uppdrag att utföra, just för att bli en bättre människa. Förra gången var det att jag skulle gå mellan centralen och mitt jobb istället för att ta tunnelbanan ( gå=9 min tunnelbana=7 min...) Detta var en baggis och jag har skött mig jävligt bra på denna punkten. Från och med idag och tills nästa gång så ska jag börja källsortera. Ja, ja döda mig inte. Alla källsorterar, jag har inte riktigt fattat den grejen ännu, men tydligen var det väldigt viktigt. Vad gör man inte för att bli en bättre människa??

Nejmen ärligt, jag tränger mig i folkmassan på tunnelbanan, jag spottar ut tuggummi på gatan, använder diskmaskin lite för ivrigt och duschar gärna alldeles för varmt och länge, men vem fan gör inte det?

OCH ska tilläggas i lördags gick jag och 3 vänner runt i 4 timmar och delade ut kläder till hemlösa. En underbar upplevelse! Det var fantastiskt att se deras ansikten lysa upp när de fick välja en ny filt eller mössa. Den känslan kan inte betalas i pengar eller materiella ting!!!

I måndags tog jag hand om min kära hönsmamma, lilla Vivvi, som alltid tar så väl hand om mig har hamnat i en situation där hon behöver en hjälpande hand. Vilket jag mer än gärna gör , då hon alltid alltid finns där för mig!


min helg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0