nice


INTE OKEJ!!!!

En "vän" som ligger jävligt risigt till för tillfället,har haft roligt på min facebook under dagen.. Sånt man får sota för när man glömmer logga ut.

jag säger då det!

jag är alldeles för gammal för sådant här. En kväll med lite vin och hela dagen efter är helt förstörd. Fyfan.

lördagskvälligår traskade jag hem till Felix efter jobbet, sleten och ofräsch, med en påse chips och en cola. När jag kommer dit står systembolaget påsarna redo. Jag hade inget annat val än att haka på. Skön lugn lördagskväll omvandlades till alldeles för mycket vin lördagkväll!

Nu har mina tänder blivit vita!!! Wohoo!

vecka, helg

Veckan här flytit på. Försöker träna som en galning. Vissa gånger blir jag lite för galen. Jag är så jävlar taggad!! Nu här jag kommit igång. Nu ska intr detta sabbas, speciellt inte nu när mina tänder är betydligt vitare och mitt hår når nedanför käken! Såg filmen click, som inte var mycket att hänga i granen, men den fick mig att fundera lite pa Vafan jag sitter här uppe for, när min älskade familj är i Blekinge.

Den som väntar på vita tänder..

ÄNTLIGEN!!!!!! Idag kom, efter 1,5 veckas väntan äntligen mina tandblekningsskenor!! Så om 3-4 dagar har jag vita tänder! Det är sjukt vad sådana saker kan påverka en, men jag känner verkligen att en tandblekning passar bra in att börja 2012 med, det ska ju trots allt bli mitt snyggaste år hitentills. Jag ska bli av med 10 kg, bleka tänderna, växa ut mitt hår, åka till new york med min nya kropp och leende!!

Ja, detta låter ju precis som alla andra år! Men jag har verkligen försökt att få med sa många som möjligt på detta. Mina kunder ska hålla koll på mig så att min viktnedgång går som den ska.

Min kära kollega har även börjat använda ricinolja, vilket har blivit väldigt hajpat av många tjejer då det sägs ge håret 5 ggr mer växtkapacitet än vanligt. Jag vet inte så mycket om det ännu, men ska göra en research på detta. Kanske återkommer.

så Karlshamn, nästa gång jag kommer hem vilket blev inbokat idag; 10 mars!!!! Kommer förhoppningsvis 8 kg lättare, 5 cm långre hår och vita tänder!!

good gal

Idag pallrade jag mig till gymmet, och sprang en mil. En fucking mil. I min värld är en mil en hel evighet. Detta gjorde jag på exakt 60 min. Blev fan stolt över migsjälv och belönade mig med lite nya kläder. Mest bas bara.Tulip

Igår var det tulpanens dag, och ingen tulpanens dag utan tuplaner. Skuttar glatt hem med mina färska blommor. Har vi någon vas hemma då, att sätta mina fina blommor i?? Om man räknar vattenkannan så svar Ja..


black vs white

Vafan, såg nyss ett vidrigt program, How clean is your house. Hur fan kan människor bo så?? Det är så fruktansvärt att det ens kan gå över en sådan gräns. Det är klart att ens hem inte alltid är tiptop, men i detta program snackar vi om skit upp till taken, månader av månader av ingrodd smuts. Så även om mitt hem är långt ifrån vidrigt så fick jag ett ryck. Nu skiner det från golv till tak. Nu ska jag åka och träna, sen ska jag se om jag kan köpa ut mitt abonnemang, behöver verkligen en ny mobil. Min gamla har varit med om lite för mycket för att må bra. Jag kommer ännu en gång att skita i ajfån, en samsung galaxy ska bli min!! Kan dock inte bestämma mig för vit eller svart! Tycker överlag att svart är snyggast på mobiler, men det är fan frågan på min lilla galaxy..
ohooo

jävlar vad jag var dålig på det här. det har ju hunnit bli nytt år och allt. Buller och brak, detta året ska bli bra. yeyeye, har hört den förr. Inga nyårslöften detta året, mer riktlinjer bara. Håller jag dem kommer mitt liv få snäppet högre kvalitet. Det ska sparas pengar, göras av med kilon, få tillbaka mitt svall, komma vidare i livet, resa mycket!! Jag är taggad. Alla mål jag har, har jag klarat innan. Jag har sparat pengar till min utbildning, jag har gått ner mååånga kilon ( som ligger där igen nu, fuck ) jag har sparat ut mitt hår ( dock aldrig från så idiotiskt kort som jag hade det ) och jag gar tagit mig vidare i mitt liv, i den riktningen som jag vill. 2011 var verkligen bara ett mellanlandningsår, men 2012, ohooo, let me just say, were flying this year!

skulle kunna lägga upp en bild på en snygg, festtaggad tjej, men vi skippar den med tanke på vraket som sitter och knapprar på tangentbordet.

RSS 2.0