one day baby, we'll be old

Har haft en fantastisk helg med fina människor. Pappa, Syster, Carina och Daniel är och har varit uppe hos mig!
Vi har varit kulturella, Vasamuseet och livrustkammaren på slottet, gamla stan, ätit, fikat, tappat bort varandra.
Igårkväll var vi och käkade, drack och hade så jävlar trevligt. Jag och syster övergav, efter många timmar och tomma glas, de andra för "bad taste" party och gayklubb! Fann en låt som jag inte kan sluta lyssna på! Dels för att den är utom denna värld och för att jag alltid kommer att tänka på min fina syster när jag hör den efter inatt!
 
Jag får ha dem en dag till, eller ja, imorgon åker de hem på kvällen! Sjukt tråkigt! Man saknar verkligen att ha dem nära. Kunna umgås, ta en fika, äta, bara vara!
 
Nu ska jag och min förkylning gå och lägga oss. Hoppas på att skilljas snarast möjligt. Tycker att fökylning är bedrövligt!

bang


 
 
 
 
 
 

livet lite

Fashion week

London

 

ny vecka igen

Jag lever och mår bra! Väldigt bra! Sedan sist så har jag hunnit kollat på stand-up 2 ggr. Både skrattat så jag gråtit och gråtit av uppgivenhet! Magnus Betnér hade nog en fruktansvärt låg dag!
I helgen var det fest som gällde.Riktigt kul! Nya bekantskaper har gjorts!
 
Jag har även hunnit bli uteslåst! Så jag fick åka runt halva stockholm för att få tag i Johan som hade nyckeln! Inte min roligaste fredag efter jobbet!
 

vecka igen

Ja, fin jävlar vecka har det varit! Myst med hjärtat, fashion week, snabba cash och igår Lady Gaga i Globen!
 
Lady Gaga levde upp till varenda liten förväntning jag hade och lite därtill. Fantastisk scen, grymma dansare, grym sångröst!!!!!!! Vad ska man säga. Hon verkade vara en underbar människa. Stark och kännande. Hon värderade livet. tyckte man skulle ta hand om sigsjälv och sitt värde. Stå upp för den man är och inte vara rädd för att revolutionera! Tror att det hade varit fruktansvärt givande att föra ett samtal med denna kvinna, som förövrigt såg sig som en skapelse av oss, fans, människor.  Inte en kvinna.
 
Lugn lördagkväll förövrigt. Livet är fartfullt just nu och min kropp åldras när jag lever i detta tempot. Jobbet är galet. Riktigt galet. Roligt galet. Nu nästa vecka så börjar det lugna ner sig lite. Då tänker jag unna mig lite ny färg i mitt huvud. Jobbar bland färg och saxar och ändå är mitt hår inte färgat på snart 10 veckor. Jag har något liknanade en fartrand i skallen.
 
RSS 2.0